Nie wiem, mam nagraną jedną rundę z jakimś skośnym chyba, przynajmniej takie miał literki w nazwie (może tak sobie tylko nazwał).
W ogóle wrzucę filmik.
http://www.youtube.com/watch?v=GXNC7G5tbNI&list=UU8i2_fTV9UjsrmYhqnss-Mg&index=1&feature=plcpMiałem kilka razy gorsze połączenie niż z nim, zazwyczaj gdy szukałem ranketa gdziekolwiek z jakimkolwiek połączeniem.
Wydaje mi się że maksymalnie może zwolnić do 55f/s później już wolniej nie chodzi ale zaczynają się większe input lagi.
Nie wiem jak jest z tym bufforowanym cs'em, bawiłem się trochę tym ale nie pamiętam czy bufforowałem wszystko czy wszystko prócz 666. W tym filmiku z JG'ami wbufforowałem bez 666 bo dopiero tak mi wyszło, jak kilka razy wcześniej zrobiłem to szybciej tak że nie podbiegała to wychodził zwykły CS, myślałem że za wolno jakiś input poszedł ale może to jest właśnie to o czym piszesz.
A częstszy CS online to może być właśnie spowodowany tym że online gra chodzi wolniej, jak gra chodzi wolniej to i inputy rejestruje trochę wolniej (przynajmniej tak to działa w innych grach). Wystarczy że masz 1 krytyczny moment gdzie często się nie wyrabiasz w te 5 klatek i takie "chodzienie" gry o 2-4 klatki wolniej może spowodować że częściej będziesz w tym momencie się wyrabiać.