Content dla jednego gracza mi zwisa i powiewa, oby tylko było trochę itemów do customowania, ja nigdy nie przeszedłem tower of souls, jak jest online to mi się poprostu nie chce, trofea, achievementy i inne pierdoły olewam , ostatnio zauważyłem że nie mam nawet na ps3 Vadera odblokowanego, w piątce odblokuje cały roster i dziękuje za zabawę, online versus i practice mi wystarczą jak gameplay będzie ok, to będzie gitara, już się otrząsnąłem z szokującej wiadomości o Alfonise Patrokolsie i Malfested Kiliku i innnych duperelach, mam swoją postać , chcę też powrócić do bawienia się tą grą, czyli grania różnymi postaciami, jeszcze nie wszystko stracone, a w zasadzie jeszcze nic nie stracone, prócz paru postaci. Nie sądziłem że to kiedyś powiem ale liczę na duży DLC update (-_-)
A słowa Pepe o cieszeniu się jak będzie crap.... 100% polaczek.
LOL żeby jakiś dzieciak z ADHD sypiący rasistowskimi i ksenofobicznymi tekstami na lewo i prawo mnie od polaczków wyzywał to już kpina...
Mój rasizm to czysta illuzja ja w życiu mieszkająć wielkorotnie za granicą poznałem więcej turasów, czarnuchów, angoli, szkotów, holendrów, słowaków, czechów, rusków, węgrów, cyganów, szwabów, marokańców, albańców i sam już nie wiem kogo jeszcze, podejrzewam więcej niż niejeden Polak widział na oczy. Sam byłem ofiarą rasizmu wielkorotnie, min. murzyni z turasami okradli mi chate, angole mnie ganiali,. Przeżyłem tyle że na twoje kocie siedem żyć by nie starczyło uwierz, więc może dla Ciebie jestem dzieciakiem, ale w moim świecie bywało tak, że nie wytrzymał byś dwóch minut, zapewniam Cię. Ty Pepe gdzie Cie mimo wszelkich moich uszypliwości szanuję, powinieneś trochę dystansu złapać, masz inne zdanie - okej. Jeżeli coś Ci tam napiszę nie teges to nie znaczy że Cię nienawidzę. Ludzie to ludzie wiadomo, ja mam swoje uprzedzenia jednak one wynikają z doświadzczeń ale zawsze pojmuję je w kategorii przymrużenia oka. I jeszcze jedno: nigdy ale to nigdy nie próbuję patrzeć na nikogo z góry.
Nazwałem Cię polaczkiem przekornie bo sam lubisz to określenie używać, a to było dla mnie 100% polaczkowe.
@Heniek Zgadzam się.
@Aramis już wiadomo co tam jest Malfested Kilik, Boss Sophitia - jakieś dziwne imię, malfested kilk to "mimic" - porszę jak się szybko przy nowym soulu uczy świeżej nomenklatury ;]
@Oxva dojdzie to do skutku pada się jakoś załatwi przypomniałem sobie że mój kuzyn ma ps3. Stay Tuned