Tokis mam nadzieje, że uda Ci się zainteresować nowym Soulem też innych graczy w Łodzi, żeby znowu nie było, że będziesz jako jedyny w to grał!
Jak coś w najgorszym przypadku będzie skazany na mnie
, a ja na niego ... again
.
bardzo mi sie podoba to, ze tago-san w kazdym wywiadzie wypowiada sie tak, jakby dopiero teraz odkryli, ze istnieje cos takiego jak balans postaci
Biorąc pod uwagę co najmniej 3 ostatnie części SC ... jest to wielce prawdopodobne, zważywszy że soula traktowali jako gre rozrywkową z masą p***dół do customa a nie grę turniejową.
BTW czy mógł by ktoś zrobić oddzielny temat o wyglądzie postaci bo widzę że to powszechny temat do dyskusji (a wolał bym sobie poczytać o jakichś konkretnych newsach i mechanice) dla niektórych a czytając jakieś 10 postów pod rząd o ty myślałem że się po**ygam. Bynajmniej dla mnie grafika jest najmniej istotnym elementem, ludzie graja w 3rd strike a wiadomo jak się prezentuje, ja bym nie miał nic przeciwko grafice z 2 jak zrobią grę z jakimś sensownym balansem, mechaniką i rozsądną liczba błędów.
Przy okazji chciał bym się dowiedzieć czy coś wiadomo o Yoshim albo Zasa ?!
PS.: Nie do końca zgadzam się z tą rozpoznawalnością postaci bo np taki Yoshimitsu co część każdej gry w jakiej się pojawia ma radykalnie zmieniony wygląd i to jest jego rozpoznawalny znak, a Tira mi się podoba i na 100% będzie costumize więc zrobicie sobie wygląd wedle uznania ffs.
PS2.:
http://www.youtube.com/watch?v=3k9xzeCZHb0&feature=player_embedded#!
Polak prowadzi wywiad z Tago San
Taaa i wszyscy wszystko wiedzą ... jak sprawa wygląda z Tekkenem xD.