Ale czy ty musisz grać Topem? Ja niemoge ja grałem od jedynki do czwórki bez znajomości pojęcia 'Tier' i wiesz co jakoś mi się lepiej z tym żyło, z doświadczenia wiedziałem która postać jest mocnaa która nie i tyle.
Ale masz jakiś problem Bolgan ?? Bo nie wiem o co Ci chodzi ?? Akurat twoja postać była i jest topem cały czas. I to, że Ty o tym nie wiedziałeś albo nie znałeś tego pojęcia, gówno tutaj zmienia. Jak ja wybierałem Ivy też nie posiadałem takiej wiedzy, ale to nie zmienia faktu, że chyba nikt nie lubi jak jego postać zamieniają na gówno, a inne postacie jeszcze wzmacniają ?? Co nie ?? Mam nadzieję, że wyjdzie SC VI i Voldo będzie tak samo "super dopakowany" jak Ivy w SC V to wtedy pogadamy. Zresztą tutaj nie chodzi tylko o siłę, ale zmienione inputy, zabrane postawy - ogólnie wszystko, łącznie ze straconym czasem.
Zresztą komentarze odnośnie Ivy od człowieka, który nie rozumie dlaczego Hilde zbanowali, ale ciągle przypomina jaka to Ivy jest przegięta xD Aż dziwne, że po freeplay'ach z Bolgan'em Voldo nie jest na celowniku jako super przegięty, chociaż już pierwsze posty w tym kierunku były ^^
Ekkheeemmm..... bo mimo wszystko ja nie kapie na 3 patenty.
Dla mnie każda postać która ma rzut za pół energii, cztery postawy , zasięg na całą plansze i zestaw zabójczych unlbocków [jeden MID na pół areny] jest przegięta i koniec kropka.! Żadna tam karalność tego nie zmienia. Przypomne Wam ile się trzeba w czwórce namęczyć żeby w ogóle do tej szmaty podejść. Dziękuje.
Ten komentarz akurat nie był do Ciebie, ale jak już musiałeś się odezwać to proszę bardzo. Też jesteś jedną z ostatnich osób, które tutaj powinny marudzić, bo Voldo ma tyle przegiętych rzeczy, że głowa mała. Do tego część jego patentów neutralizuje całkiem różne przewagi Ivy (możesz chociażby łatwo unikać UB, ale takich rzeczy jest dużo więcej) i nie wiem czy ktokolwiek ma się lepiej w walce przeciw Ivy niż twój Voldo. Może jeszcze Hilde, Lizard, Sophita i Algol mają się nieźle. A co do grania na 3 ciosy to aż żal komentować. Ale może chociaż dzięki Tobie zyskałem w oczach DI ^^ hahahahaha
No z Voldem Bolgana to jest tak, ze on wyciska z tej postaci co się da, a 100% z postaci z taką ilością opcji to masakra sama w sobie. No, ale do tego wymagane jest sporo czasu w practice, poświęcenia, czego nie można powiedzieć o Ivy bo pomimo całego szaleństwa w command liscie jani się nią na dosłownie parę ciosów. Widać to po online - niezłych Voldo spotkałem moze dwóch, a co trzeci gość gra Ivy i każda walka z nią pomimo strasznej powtarzalności to mordęga.
Tak, tak Ivy to się nic nie trzeba uczyć, nie ma to jak opinia "experta" hahahahaha... żal.pl
Akurat Voldo jeszcze bardziej niż Ivy można grać na 3 ciosy, a że Ty tego nie wiesz, nie rozumiesz albo nie wiem co jeszcze może być przyczyną, po prostu się głupio gadasz (chociaż tak lubisz ganić Snake'a za jego "mądrości") to trudno. Voldo jest mało na sieci, bo mało kto chce grać takim pokemonem.
@di, Ring - gdzie znajdę jakieś walki z możliwie najnowszego builda ??
Wiecie może kto to grał na tym filmiku:
http://www.youtube.com/watch?v=Y0vOGfEvX-I&hd=1??