Szyper nie wiem czy wiesz, ale jeden z naszych topow - Tokis - gral juz na w zasadzie wiekszym turnieju (Damage Germany) ze Steve88 w T6 i majac swojego ultra-low-tiera Zafinke minimalnie przegral 2:3. Wiec takze nie nie doceniaj naszych ludzi
. Bode to kozak, ale to raczej kazdy wie. Pamietaj tez, ze w czasach T5/DR bylo w PL w zasadzie kilku mocarzy a potem mala przepasc. Obecnie jest wiecej mocnych graczy (relatywnie), wiec mamy wieksze szanse; ). Bo gdyby to ekipy co juz jedzie dolaczylo jeszcze z 5 osob + oldskoole Matty i Devile to w ogole.
Jedni odchodza, inni dorastaja i doskilowuja. Swego czasu w Starcrafcie Tarson byl zwyklym sredniakiem, jakich bylo dziesiatki. Obecnie jest top3 graczy w Polsce, a takze czolowka Europejska. Przeciez swiat nie bedzie stal w miejscu i nie ma co dyskredytowac tekstami "najlepsi juz nie graja", bo wlasnie najlepsi _obecnie graja teraz. Stare gwiazdy nie graja - trudno. Sa nowe. Jak w kazdej grze. Bo zaraz ktos wyskoczy z xywami w Tekkena 1 ; o.
Jest kilka mocnych xyw na tym turnieju, wiec mam nadzieje, ze nikt nic nie zlekcewazy. Ciekawe info o przygotowaniach Steva88, u nas jak mowisz, nie wiem czy ktos oprocz Pawlo (swego czasu podobnie trenowal przed turniejami) mial taki zapal. Napewno to pomaga. Kwestia braku checi.. nie wiem: )