Witajcie.
Wszystko już jasne odnośnie daty. Rozmawiałem z dyrektorem i dał mi ten termin, co w temacie. Mam nadzieję, że będzie wam pasował! Wypiszę w kilkunastu podpunktach, co i jak, bo nie wszyscy wiedzą, o co kaman:
a) wpisowe: wszystko zależy od ilości uczestników, bo opłata za salę jest dzielona przez liczbę uczestników. Jednakże nie będzie więcej niż 20 zloty.
b) Będziemy grać turniejowo w GG, SSF4, MvC3 (tymi ja się zajmę), ale potrzebuję pomocy przy T6, BB oraz 3rd, bo znowu się nie wyrobię z niczym... Ktoś chętny do pomocy?
c) Ilość stanowisko? Ciężko mi to teraz powiedzieć, info na dniach, ale na pewno zawsze na dwóch telewizorach będzie odpalona każda gra.
d) Można wynająć pokój... Cena to około 20 złoty (student). W skład pokoju wchodzi łóżko, prysznic, ciepła woda.
e) Dojazd z dworca głównego do miejsca (ul. Mechaników 1) opiszę za kilka dni, bo teraz inaczej jeżdżą busy we Włocku.
f) Jak zawsze nie wolno pić ani palić, wiadomo.
g) Sala tradycyjna, na prawo od recepcji. Inna będzie załatwiona w momencie, kiedy to pojawi się ponad 40 osób na liście.
h) Obok budynku znajduje się Biedronka oraz całodobowy bar z różnym żarciem.
i) Zapewne będę prosił was o zabranie swoich konsol/tv. Oczywiście jeśli ktoś weźmie swój sprzęt, to prawdopodobnie będzie miał wjazd za free, ale to zależy od ilości uczestników. Ale ostatnio nie zdarzyło się, że ktoś płacił, jak coś zabrał.
j) Tym razem na bank będzie RockBand (dwie gitary, perkusja i mikrofon), bo już inny kumpel ma ten sprzęt i on na bank nam go udzieli.
k) Zasady turniejowe też na dniach...
l) Jak macie jakieś pytania, pisać. Jeśli ktoś chce mój numer koma, niech pisze PW.
Lista:
1. Cieslak
2. Ryu
3. Inu
4. Vanillin
5. VanDarkholme
6. Hiryu
7. maddest
8. Gargooletz
9. Furb
10. Wacho
11. tejotl