za wszystko przepraszamy i czekam na sugestie
Sugeruję dodać zapis w regulaminie odnośnie frekwencji, np. miejsca nagradzane w zależności od liczby uczestników/teamów:
poniżej 5: 1
między 5 a 9: 2
powyżej 9: 3
Ewentualnie można umieścić stwierdzenie, że w zależności od frekwencji organizatorzy zastrzegają sobie prawo do zmiany podziału nagród.
Rozumiem, że turniej SSF4 był turniejem dodatkowym, jednak uważam, że drużynówka mogła zostać przeprowadzona trochę lepiej:
- miejsce w kącie obok głośnika transmitującego "dość" głośno komentarz na żywo z TOP8 Tekkena 6, a jednocześnie z dużą sceną z drugiej strony, nie było najszczęśliwsze (swoją drogą mam wrażenie, że finały Tekkena można bylo oglądać tylko stojąc na podwyższeniu albo z boku sceny - no i przez streama, oczywiście - co tylko wzmagało tłok przy SSF4 SBO)
- turniej prowadził się sam, co sprawdziło się poprzedniego dnia w singlach (z pomocą TasTera przebieg był sprawny i bezproblemowy, ruch w tamtym obszarze był niewielki); przydałoby się, aby ktoś zarządzał tym turniejem na tyle, żeby np. Żyleta, który ma zwyczaj siadać daleko od telewizora nie miał dodatkowych utrudnień w postaci snujących się przed ekranem gapiów (nawet nie wiem czy sam mu nie przeszkodziłem, za co ewentualnie przepraszam).
SSF4 "laguje" w momencie zdobycia trofeum, więc pewnie najlepiej byłoby je wyłączyć (choć nawet nie wiem czy się da) albo pograć na tyle freeplayów, aby najprostsze trofea zostały zdobyte (mi zdarzyło się to tylko we freeplayach, więc może właśnie rozegraliśmy ich odpowiednio dużo). No chyba żeby to tylko wyświetlenie trofeum powodowało zgrzyty, wtedy można je wyłączyć i po kłopocie.