Autor Wątek: Pomóż spełnić moje YOGA MARZENIA rezygnująć tylko z jednego piwa :)  (Przeczytany 9756 razy)

Slide

• Gość

Cześć :)

Nazywam się Łukasz Janiszewski, znajomi wołają na mnie Slide. Jestem studentem Politechniki Poznańskiej i właśnie kończę studia inżynierskie na Wydziale Budownictwa i Inżynierii Środowiska specjalność Drogi i Autostrady.

Jak domyślacie się jestem również graczem i od wielu lat uczestniczę w turniejach bijatyk 2D. Swoją przygodę rozpocząłem od serii Guilty Gear, gdzie podczas pierwszego turnieju zająłem 3 miejsce. Obecnie interesuję się najnowszą odsłoną ulicznego wojownika, czyli Super Street Fighter 4. Wśród zawodników turniejowych uważany jestem za bardzo dobrego gracza. Największym moim sukcesem związanym z grą Capcom'u jest zajęcie 4 miejsca na turnieju we Włocławku podczas zlotu Bursa VIII, który odbył się w wakacje 2010 organizowanego przez najlepszego gracza w Guilty Gear XX Accent Core + w Polsce Cieślaka.

W dniach 25 - 27 luty 2011 w Cannes odbędą się największe mistrzostwa Super Street Fighter 4 w Europie. Udział w turnieju potwierdzili najlepsi czołowi gracze ze wszystkich kontynentów. Niestety z powodu zbyt wysokich kosztów nie jestem w stanie pojechać na festiwal moich marzeń. Wyjazd do Paryża byłby dla mnie niezwykłym przeżyciem. Prócz spotkania się z najlepszymi graczami świata, których podziwiam do tej pory wyłącznie podczas transmisji turniejów online może to być moja pierwsza wycieczka zagraniczna o czym zawsze śniłem.

Zwracam się do Was z prośbą o pomoc. Wierzę, że dzięki Wam uda mi się zrealizować te marzenia i będę mógł się podzielić z Wami moimi przeżyciami po odbyciu tej fantastycznej wyprawy. Dla Was to tylko jedno piwo w pubie, dla mnie spełnienie największych marzeń związanych z konsolami i nie tylko.

Jeżeli chcesz mi pomóc wyślij 5 zł na numer konta z dopiskiem "YOGA":
11 1440 1387 0000 0000 0844 8841
Nordea Bank Polski S.A.
ul. Naramowicka 176
61-611 Poznań

Wszystkim dobroczyńcom serdeczne YOGA DZIĘKUJE! :)

Strona facebook: http://www.facebook.com/pages/YOGA-Marzenia/181204881911593?ref=ts&v=page_getting_started
« Ostatnia zmiana: Styczeń 13, 2011, 21:12:19 wysłana przez Slide »

bRoWN

• Newbie
  • *
    • Email
Odp: Pomóż spełnić moje YOGA MARZENIA rezygnująć tylko z jednego piwa :)
« Odpowiedź #1 dnia: Styczeń 13, 2011, 21:41:30 »
Jutro prześlę Ci pieniądze, a tak z ciekawości ile mniej więcej wynosi koszt takiego wyjazdu(podróż, zakwaterowanie, jedzenie, wstęp na turniej, itd.)?

Cambion

• [Warszawa]
  • Hero Member
  • *
  • Tackle Hunter
  • PSN ID: Cambion85
« Odpowiedź #2 dnia: Styczeń 13, 2011, 22:20:50 »
W prawdzie nie gram w SF, ale podoba mi się cała ta idea. Jakoś w najbliższych dniach zrezygnuje z dwóch Harnasi i wyślę 5zł. Mam nadzieje że uda Ci się zebrać cały hajs i zagrać z najlepszymi. Powodzenia!

CheeseOfTheDay

• Hero Member
  • FraudOfTheDay;f
    • YouTube
    • Email
« Odpowiedź #3 dnia: Styczeń 13, 2011, 22:52:43 »
piwa codziennie nie piję więc będę musiał zrezygnować z dwóch kartoników mleka ;d ale co tam.

Nevan

• Global Moderator
  • Hero Member
  • The bells of good furtune are ringing for you.
    • Nevan YT
    • Email
« Odpowiedź #4 dnia: Styczeń 13, 2011, 22:56:43 »
Jeśli zrezygnuję z wina z Lidla w dniu jutrzejszym, to prześlę Ci 6,99.

Tak, tak... Właśnie wysikałeś się pod huragan.

Slide

• Gość
« Odpowiedź #5 dnia: Styczeń 14, 2011, 01:59:16 »
Dzięki za wsparcie :) znaczy to dla mnie bardzo wiele :)

Na dzień dzisiejszy nie znam dokładnej kwoty jaką muszę uzbierać. Na chwilę obecną mam odłożone 200 zł. Wiem, że jest to mało, ale wierzę, że uda mi się uzbierać więcej. Po 18.01 Krill ma mi przesłać dokładniejszy kosztorys.

Z wstępnych kosztów są pewne bilety lotnicze - 200 zł na dzień dzisiejszy w obie strony. Hotel to koszt 25 - 50 euro za noc, udział w turnieju 20 euro, plus wyżywienie. Mam nadzieję, że 300 euro nie licząc biletów na samolot starczy żeby cieszyć się turniejem.

Na razie jestem zmuszony poczekać na wycenę wyjazdu przez Krilla jak tylko będę posiadał więcej informacji podzielę się z Wami.

Nevan

• Global Moderator
  • Hero Member
  • The bells of good furtune are ringing for you.
    • Nevan YT
    • Email
« Odpowiedź #6 dnia: Styczeń 14, 2011, 10:39:14 »
No nic, wina sobie nie odmówiłem, ale co mi tam.

Powodzenia w Paryżu!

[edit] Dopiero teraz zobaczyłem, że to Cannes. No to powodzenia w Cannes;-)
« Ostatnia zmiana: Styczeń 14, 2011, 11:33:33 wysłana przez Nevan »

Tak, tak... Właśnie wysikałeś się pod huragan.

Kris

• Poznań Dojo
  • Hero Member
  • *
    • Pad Portal
  • PSN ID: Duke_Kris
« Odpowiedź #7 dnia: Styczeń 14, 2011, 11:05:11 »
Grubo! Ja mu wpłacę 10 zł to będę miał spokój na jakiś czas w domu i nie będzie akcji, że odpalam SF, on słyszy dźwięki wpada i po jednej walce muszę oddać pada bo on na chwilę tylko :D

dante84

• TLT
  • Sr. Member
  • *
    • Email
  • PSN ID: sorrow_jp
« Odpowiedź #8 dnia: Styczeń 14, 2011, 11:05:46 »
Oki jedno piwo mniej poszło... ale albo macie tam u siebie strasznie drogie piwo, albo pijesz tylko dużego Heinekena ;) przeżuć się na żubra ;)

apolon

• Backdash Team
  • Hero Member
  • *
    • Email
  • PSN ID: apolon81
« Odpowiedź #9 dnia: Styczeń 14, 2011, 11:09:21 »
Poszło 5 zeta.
Tylko masz tam jechać, a nie przechlać zrzutę xD. Z filmu promującego bursę wynika, że spokojnie dałbyś radę ;).

Kris

• Poznań Dojo
  • Hero Member
  • *
    • Pad Portal
« Odpowiedź #10 dnia: Styczeń 14, 2011, 11:11:01 »
Oki jedno piwo mniej poszło... ale albo macie tam u siebie strasznie drogie piwo, albo pijesz tylko dużego Heinekena ;) przeżuć się na żubra ;)

zapewne liczy wersje pubową :D

Slide

• Gość
« Odpowiedź #11 dnia: Styczeń 14, 2011, 11:11:33 »
Poszło 5 zeta.
Tylko masz tam jechać, a nie przechlać zrzutę xD. Z filmu promującego bursę wynika, że spokojnie dałbyś radę ;).

W chwili obecnej już za późno na odwrót :D teraz czekam tylko na Krilla, aż odezwie się i kupujemy bilety :)

Dokładnie tak jak Kris napisał :)

wilku

• Hero Member
    • Wilku na Facebooku
    • Email
  • PSN ID: Wilku
« Odpowiedź #12 dnia: Styczeń 14, 2011, 12:04:30 »
Lubię równowagę a grosze na końcu mnie nie bawią, więc wysłałem tak aby zero było ostatnią cyfra kwoty rozliczenia bankowego
Tylko masz tam jechać, a nie przechlać zrzutę xD.
No... a za resztę jaka zostanie życzę sobie wyrycia ksywki na złotej tabliczce upamiętniającej to zdarzenie (coś ala Licheń)
Czytaj ze zrozumieniem, pisz z głową

so true

Kris

• Poznań Dojo
  • Hero Member
  • *
    • Pad Portal
« Odpowiedź #13 dnia: Styczeń 14, 2011, 12:18:36 »
Lubię równowagę a grosze na końcu mnie nie bawią, więc wysłałem tak aby zero było ostatnią cyfra kwoty rozliczenia bankowego
Tylko masz tam jechać, a nie przechlać zrzutę xD.
No... a za resztę jaka zostanie życzę sobie wyrycia ksywki na złotej tabliczce upamiętniającej to zdarzenie (coś ala Licheń)

Będzie coś takiego :P ale imiona i nazwiska bo to w przelewach dociera :> Slide nie zapomni o nikim ^^

Slide

• Gość
« Odpowiedź #14 dnia: Styczeń 14, 2011, 21:46:40 »
Po pierwszym dniu akcji udało mi się zebrać ponad 60 zł za co serdeczne YOGA dziękuję wszystkim darczyńcom! Kwota ta przybliża mnie do wymarzonej podróży za granicę i sprawdzeniu swoich umiejętności z najlepszymi graczami świata. YOGA zbiórka pieniędzy wywołuje duże kontrowersje. Spotykam się ze skrajnymi komentarzami, jedni popierają akcję drudzy równają ją z błotem. Na niektórych forach zamykają temat, na innych wywołuje on dużo negatywnego flejmu, ale mimo wszystko znajduję ludzi, którzy rozumieją moją pasję za co serdecznie im dziękuje. Nie poddaję się i wierzę w to, że mimo wszystko uda mi się pojechać do Francji dzięki Waszej YOGA pomocy :)

Dziękuję wszystkim, którzy podchodzą do tej akcji z wyrozumiałością, dystansem i pomagają mi zrealizować moje konsolowe marzenia :) YOGAstyczni jesteście :*