pomogę Cieślakowi, bo też tego nie rozumiem.
Snake piszesz, że masz najlepszego Ryu obok Maddesta w Polsce. Piszesz to obok postaci, którą gra połowa polaków (nawet Krill,ale tego nie zauważyłeś). I to na prawdę sporo ludków gra Ryu bardzo dobrze.
Snake, ja mam generalnie zwałę z tego cyrku. Jednakże jak pisałem chce z Tobą seta Ryu na Ryu to nie pisałem tego dla spinki bi Ci udowodnić, że mam lepszego. Po prostu chce powalczyć z dobrym Ryu. Z Maddestem dla przykładu grałem Ryu na Ryu chyba z pół roku temu jak dostawał ostre baty i robił rage quita. Też chętnie bym pograł z jego Ryjem, bo podobno teraz jest kozak. W tej chwili mogę powiedzieć, że najlepszym Ryjem z jakim walczyłem był GKS. A walczyliśmy sporo setów i były ostre.
Z tym, że to też już dawno było.
Sakura?? Skoro taki jesteś kozak to w Łodzi weź Sakurę chociaż w fazie grupowej. Chętnie to zobaczę bo coraz bardziej mi się ta postać podoba.
JA np nigdy nie widziałem byś walczył tymi postaciami, które podkreśliłeś, jako ich najlepszy operator w Polsce więc co się dziwisz? ojj sry tylko Dudka widziałem, ale równie dobrze ja mogę się dopisać do Ryu.
Generalnie wkurza mnie to. Podobnie było z Tasterem, chętnie bym pograł z zajebistym Ablem by poznać lepiej ten MU, ale on online nigdy go nie bierze. Raz tylko graliśmy w DE na Bursie, gdzie ja grałem jak shit on grał jak shit I wygrał ledwo 2:1.
Lista niby dla sparringów, by podszkolić MU. Ale po cholerę mi ta lista skoro ludzie nie grają swoimi "najlepszymi" postaciami. No chyba że mam zgadywać.