Skilla nie kupisz ;d;d;;d;d
życzenia:
W Nowym Roku, tuż po balu, oprócz szczęścia, zdrowia, szmalu - proś niebiosa, by Ci dały, dużo sexu i gorzały!
****************************************************************************************
Dużo szczęścia, twardej pały, żeby Ci nie opadł mały. Żeby laski przez dzień cały, bez pamięci go lizały. Życzę ci pięknego roku i twardości w każdym kroku.
***************************************************************************************************************************
Happy New Year. Ile razy Miller skłamał, ile Kwach obietnic złamał, ile Beger owsa zjadła, ile Kalisz nosi sadła, ile Kulczyk kradł na boku, tyle szczęścia w Nowym Roku.
**********************************************************************************************************************************
Wódka jest bogiem, a fajka nałogiem, życie zabawą a sex podstawą. Wódkę wypiłem, kase przepiłem, kac mnie jebie, a co u Ciebie?
*********************************************************************************************************
Życzę Ci: kasy kulczyka, fury rydzyka, mocy pudziana, chaty beckmana, humoru do rana, cholesterolu w normnie, Świętowania nowego roku w jak najlepszej formnie.
***********************************************************************************************************************************