Nie wierzę, że robimy to od nowa...
@up
1.ja to nie mój brat (srsly? again?)
2.ja to nie całe netwars.
... więc nie stawiajcie znaku równości. NW owszem ma ciężki klimat i jest trollownią, jakich mało - za to się je kocha, albo nienawidzi.
Serio kogoś z was obraziłem na NW? Jeśli tak to proszę o cytat, a od razu wytłumaczę o co mi chodziło, i jeśli będzie to miało podstawy - przeproszę.
Cały czas staram się zachowywać fair wobec bijatykowej sceny, ale z takim hejtem to ciężko:P Zawsze jest 'bo coś'.
I po raz pierdyliard (a zarazem ostatni) JUGGLE SĄ W c*** WAŻNE, ale to nie w nich leży ciężar tej gry i jeśli ktoś skupi się TYLKO na jugglach, to w tą grę nie wygra. Jak do tej pory nikt nie udowodnił mi na żywo, że jest inaczej, więc czemu miałbym zmienić zdanie?
@Nevan. Rozumiem, że moja gra może Ci się kompletnie nie podobać i że może Ci się grać ze mną i moim stylem nieprzyjemnie.
Jeśli to prawda, że gra się ze mną nieprzyjemnie to tym lepiej na Mistrzostwach Europy dla mnie, choć Oskarowi gra się ze mną fajnie - jak widać kwestia gustu. Wszystkie sytuacje, do których doprowadzałem w grze z Tobą są do wyjścia, zapewniam Cię w 100%. Nie ma w nich ani jednego bugga, a to że Ty nie umiałeś z nich wyjść to inna bajka. Oskar potrafi.
Mogę pokazać Ci gry z bratem, gdzie moje mirrory z nim polegają na mind-gameach - doprowadzania do tych sytuacji i wychodzenia z nich (da się^^). Poza tym nie ukrywam, że mirror mam opanowany najlepiej.
A co do 'wstyd tak grać', to mi jest wstyd jedynie przegrywać, i tak długo jak wygrywam, dozwolonymi środkami w grze, to nie mam się czego wstydzić. Ty czerpiesz przyjemność z sadzenia 14 hit combo juggli, ja czerpię przyjemność z wygrywania. Co kto lubi.