Dadrot, znam sile Steve'a i mysle ze Frizen zgodzi sie ze mna, ze ta postac moglaby byc banowana. Lars jest karalny, dlatego nie jest over topem. Ja powiem tak, na sticku wcisniecie dwoch rak czy dwoch nog itd jest banalne. Nigdy nie uzywam bindow grajac na sticku bo to nie jest potrzebne. Nie jest moze bardzo dobry w Streeta, aczkolwiek, wydaje mi sie ze na sticku bindowanie jest totalnie zbedne. Opcja turbo to juz chyba nieco inna bajka. Gram od lat na padzie i na triggerach, nie potrafilbym sie nagle przestawic na granie ala Sway. Predzej naucze sie grac dobrze na sticku w Tekkena, nie jest to trudne, ale do tej pory nie bylo mi potrzebne w ogole. Dadrot, tu nie chodzi ze ktos neguje bardzo ta zasade, po prostu zbyt dlugo gramy inaczej. Gdyby na AOT 2 byl zakaz bindow, nagle by sie okazalo ze czolowka polski nie umie juggla sklecic. Nie widze w tym nic skillowego, i wygralby gorszy gracz grajacy np na sticku. Pad to tylko kontroler, on sam w sobie nie daje przewagi, wedlug mnie uzywanie triggerow powinno byc dowolne. Jesli pojade do USA, to przyjme zasady ktore sa tam, natomiast nie uwazam za rozsadne zmienianie zasad w Polsce, gdzie 90% osob nie umie grac inaczej. Byc moze default ma sens, nie mowie ze to jest glupie w USA czy Korei, natomiast w Polsce jest to zasada bezsensowna.