Jeśli chcecie mieć większe szanse na przyciągnięcie graczy z zagranicy, musicie podać już konkretny termin... na TZ pojawiło się info o turnieju we Włoszech 11 grudnia.
Uściślijcie termin, podajcie jakieś info o hotelach i schroniskach, a ja trochę pozachęcam ludzi.
Acha, i dodajcie zdjęcia pokazujące Manufakturę Łódzką, żeby widzieli, że jadą w cywilizowane miejsca. Trzeba obalić trochę niepochlebnych mitów o Polsce...
Co przypomniało mi pewien reportaż ze stacji Brytyjskiej o jakimś zdarzeniu w Polsce. Robili wywiad z ... brudnym wieśniakiem z jakieś zabitej dechami wsi, gdzie ludzie powozili jeszcze wozami z końmi... LOL, skąd oni wytrzasnęli taką dziurę? Musieli się sporo naszukać! I potem taki Anglik jeden z drugim oglądają to i myślą, że Polska to jedna wielka wieś!
Inny fakt: Jedna z Brytyjek, która odwiedziła Polskę podczas turnieju Tekken Tej: "O ja, ale te Polki są ładnie i modnie ubrane! Nie spodziewałam się!". Co ona myślała że wszyscy tu w dresach łażą? (tak jak ona?
)
Naprawdę, trzeba obalić te mity... bo wszyscy będą jeździć do droższych Włoch i zachwycać się ich pizzą zamiast do o wiele tańszej i lepszej Polski z ekstra piwem i najlepszym żarciem pod słońcem. (Trzeba im powiedzieć, że Steve88 zachwycał się pizzą z biedronki
hahahaha!)