A Kazkowy elektryk i depedwa dostały buffa, bo nabyły właściwości trackujące/homingowe.
BTW Z tym Brucem to sobie coś wkręciłeś, raz z Tobą grałem tylko na turnieju i Baekiem Cię rozjechałem. Poza tym ja nawet maina nie mam w tej grze.
d/f+2 Kaza to poprostu cios z dobrymi wlasciwosciami trackujacymi, w TTT2 stal sie homingiem nawet na papierze, m.in. przez to ze dostal charakterystyczna biala smuge ktora jest tylko przy homingach.
Cytat: Frizen w Wrzesień 08, 2011, 15:06:06 d/f+2 Kaza to poprostu cios z dobrymi wlasciwosciami trackujacymi, w TTT2 stal sie homingiem nawet na papierze, m.in. przez to ze dostal charakterystyczna biala smuge ktora jest tylko przy homingach.Hehehe,no to będzie można nim grać na 3 ciosy ;d EWGF,D/F+2,HS
Dla prawdziwych mezczyzn sa tylko rzuty i hopkicki!
Cytat: Furb w Wrzesień 08, 2011, 15:43:49 Dla prawdziwych mezczyzn sa tylko rzuty i hopkicki!Dodałbym tu jeszcze jakiegoś eleganckiego "gentelmana" (FC d+4_d+3 dla niewtajemniczonych) na koniec rundy
Cytat: Cambion w Wrzesień 08, 2011, 16:39:34 Cytat: Furb w Wrzesień 08, 2011, 15:43:49 Dla prawdziwych mezczyzn sa tylko rzuty i hopkicki!Dodałbym tu jeszcze jakiegoś eleganckiego "gentelmana" (FC d+4_d+3 dla niewtajemniczonych) na koniec rundy lol generic low kicks ftw!
http://gigazine.net/news/20110907_tekken_cedec2011/Gigantyczny artykuł o TTT2 - w całości po japońsku, ale okraszony licznymi screenami z konferencjiJedna sprawa jest szczególnie ciekawa: