Komandos Lili w T6 jest mocna na leszczarskim graniu na jany lub online. Pograj sobie z Benkiem albo Frizenem Lili to zrozumiesz, dlaczego taka nawet Asuka jest mocniejsza. Co bardzo dobrze pokazuja tez w crashu gracze, gdzie Adung Asuka masakruje kogo cche, a Gura ma problemy, a taki CCer jedyne co gra to SW, hopkick i rzut. Wksaz mi narzedzia do mocnegro grania Lila na dobrych graczy z to z checia z nich skorzytam. Zretsza, po co ja to pisze, poraz n-ty chyba ; ).
W TTT2 Lili zostala naprawiona, a nie zbuffowana. Ma np. po df+3+4 kare -11 (teraz ma -9!), wiec juz sobie bezkarnie nie bedzie skakac (co i tak sie stepuje jak chce). Dostala w koncu jaki spunisher i13/i14, dostala narzedznia do mixpowania (qcf1~b, ff+4~b itp). Skonczy sie, ze przeciwnik moze powkladac 50 mixupowo na pale, a Ty grasz df1 i step. Teraz sie zacznie. Bardzo mnie ciesza te zmiany, bo w kilku jaj oslabili (chocby ten juggle starter df+3+4 z -9 na -11 - to mega zmiana), ale dali mozliwosci kombinowania i teraz bedzie mozna zajebiscie pograc.