Heh, już ci pisałem na PSN że przegrywasz dlatego ze nie wiedziałeś jak karać i nie spodziewałeś się kontynuacji w jej niezliczonych stringach, a to daje z kolei juggla lub gwaranta, więc jeśli nie uważasz, to pasek znika szybko.
Ale serio, to chyba nie ma o czy dyskutować, jeśli chodzi o Zafinę i jej pozycję na tier liście - jak już wszystkim mówiłem, ona ma kary WSZĘDZIE, ratuje ją jedynie to, że ludzie ich nie znają i że niemal każdy karalny cios ma jakąś kontynuację(którą dodatkowo można opóźnić), co pozwala trzymać przeciwnika w niepewności - "spróbować ukarać i być może dostać opóźnioną wybitkę czy stać, czekać i oddać inicjatywę?" Na tym polega właśnie gra Zafiną - jest z reguły niebezpiecznie, ale ma najwięcej narzędzi ze wszystkich postaci(obok Christie :p), by zamieszać i zmusić przeciwnika do zgadywania. No i cieszy mnie, że ludzie nie wiedza jak grać na nią kiedy jest w TRT!
Otwieram w temacie Zafiny osobny wątek do dyskusji nt. tej postaci. Jeśli ktoś ma ochotę poznać jej słabe/mocne strony, służę pomocą!