No było fajnie. W dobrym momencie się zmyliśmy bo jednak koniec świata nad warszawę nadszedł i nawet kogoś coś tam poraziło:p.
Era lcd'ków jest strasznie zła dla ludzi którzy grają timingowymi postaciami:P. Po co człowiek ma się uczyć u siebie timingów kiedy pojedzie gdziekolwiek indziej i będzie grać na zupełnie innym input lagu;d. Na szczęście po jakiś 30-40 walkach wszystko wróciło do normy i grało się bardzo fajnie.
Ring, którego na początku pomyliłem z furbem którego nigdy nie widziałem;D, standardowo, 50% skilla, 30% postaci, 20% schylania się na paukę ; D. Nie no tak na serio to jest bardzo dobrze, chociaż ciężko mi powiedzieć czy coś przyskillowałeś czy to ja się zatrzymałem w miejscu czy nawet cofnąłem, pewnie jedno i drugie:P. Tak czy siak fajnie wiedzieć że potrafię jeszcze coś tam powalczyć z Tobą, nie było tak źle jak myślałem że będzie po takiej przerwie:P. No i dzięki za komplement ale bym się pochlastał jak bym miał mieć gorszą setskę od jakiejś 3-4 tygodniowej;D.
Di dzięki za gościnę, podziękuj mamie za kanapki, bo ja zapomniałem:P, myślałem że będzie z Tobą łatwiej i będzie wyrównanie ale jednak nie było, nie wiem, albo sobie coś tam więcej pograłeś przed tymi Niemcami albo masz po prostu kapę we krwi. Ale i tak, dobre fajty były:).
Aragh jak na 3 miesiące to jest bardzo dobrze, wiedzę też masz jak na ten czas dużą, no i ugrałeś walkę już nawet nie ze mną, ale z Di, a z tym kapiarzem to już wbrew pozorom sporo:PP. Poza tym co napisał Ring to trochę więcej cwaniactwa:P, kiedy grasz z kimś pierwszy raz to warto czasami sprawdzić (na pewno warto przy free playach) czy ta osoba w ogóle jest ograna na techniki Twojej postaci. W sumie ze mną, z Di i Ringiem grałeś i używałeś podobnych rzeczy kiedy Di i Ring są super ograni na Sofi a ja prawie w ogóle, a jeżeli kiedyś trochę byłem to już dawno zapomniałem:P. Korzystanie z lowów nawet tych których się nie używa na wysokim poziomie nie jest złym pomysłem przeciw komuś nieogranemu na to. Albo np. jej unblock z powietrza zaczynający się od lowa, w ogóle zapomniałem co tam się robi, czy się obchodzi czy się przerywa, a Ty w ciągu 60 walk zrobiłeś mi to tylko 2 razy:P. Jeżeli grasz z kimś pierwszy raz to warto jest na początku zbadać, na co możesz sobie z tą osobą pozwolić:). No ale jak na ten moment jest git, reszta przyjdzie z czasem:).