Po pierwsze, trzeba uściślić słowo pressing: bo użyłeś w swej definicji wszystkiego, co można podpiąć pod szerokie pojęcie "ofensywa".
Według mnie:
Ofensywa - szeroko pojęty atak
Pitbulling - napieranie customami, stringami itp, które na celu ma pozbawienie tchu przeciwnika szybką wymianą wbudowanych mixupów.
Pressing - jak sama nazwa wskazuje, "presja" na przeciwniku, ale już bardziej subtelna, gdzie w grę wchodzi nie tylko załączanie kompletów ciosów na blok, ale również, na przykład:
1. ogólnie pojęty, mylący movement - w przypadku Bryana byłoby to np. szybkie cancelowanie taunta, w przypadku Yosha taniec w postawach...
2. Custom Mix-ups
3. Setupy, Okizeme
Więc, chciałam powiedzieć, że Bryanem można "pressować", a jeśli uda się zastraszyć przeciwnika, wtedy można nawet trochę ponapierać. Nawet Yoshem mogę napierać jak się uda mimo iż on w ogóle nie jest do tego stworzony, co dopiero Bryan, który w tym areale jest ciut lepszy (ma więcej narzędzi).
Zresztą, samą ofensywą nikt nie jest w stanie wygrać. Dla mnie te dwa style się bardzo przeplatają, nawet pitbuller musi czasami stepnąć gdy chce, aby przewidywana odpowiedź przeciwnika poszła na whiffa.
Moje słowa podtrzymuję, bo z ciosów b+1 jest bardzo dobre do pressingu, reszta leży w odpowiedniej taktyce i własnych akcjach-wariacjach. Bryan nie ma nic wbudowanego, podanego na talerzu (tak jak np. Bob), a chyba o to Tobie chodziło w stwierdzeniu, że Bryan nie może sobie bezstresowo napierać.