Jutro lecim do MM, bo od 14 godziny maja miec SFxT.
Tak jak na poczatku bylem na "nie" tak teraz troszeczke sie podjaralem - mimo obecnosci zwierzecego scierwa z Tekkena.
PS. Czy tam nie bedzie 1 on 1? Bo wszedzie sa jakie team battle - wtf?
sklepy takie jak MM czy Empik rzadko maja cokolwiek na premiere , a co dopiero przed premiera - wiem z wlasnego doswiadczenia , tak wiec bedziesz pewnie rozczarowany.
Tak, polskie Empiki i MM maja generalnie w pizdzie wszelkie premiery. Ganialem 2 dni (dzien przed premiera i dzien premiery) za UFC3 do 4 roznych sklepow - MM, Empik, Santurn i jakis tam Euro Electro czy cus - w Empiku niewiedza absolutna, Saturn bedzie mial, ale nie wie kiedy, nie wie za ile ani jaka wersje, MediaMarkt bedzie mial jutro dostawe, ale wystawia za 2 dni jak zaksieguja, a Euro cos tam cos tam, pan mi mowi, ze bedzie mial gre, jak mu przysla z magazynu - oczywiscie tez nie wie kiedy - rece i jaja opadaja.
Teraz poki co, siedze u Szwabow i tu MM zawsze (no, narazie 2 razy mi sie zdarzylo) maja gry dzien przed premiera, i dzis gadalem z grzbietem i pytalem - stad mam pewnosc (no, 99,9%) ze jutro po poludniu SFxT wyladuje w mojej czarnuli.
Sory za OT.