Nie zdziwię, się jak parę zacnych osobistości zrobi jeszcze niespodziankę na sam koniec zaszczycając nas swoją obecnością. Pod kątem samego tekkena znajdzie się duże grono wielbicieli poznańskich imprez, a teraz jeszcze SF i ekipa się ładnie przemiesza. Fajnie że znowu coś się dzieje w tym mieście.Ma ktoś pożyczyć sprawna nielagującą przejściówke na turniej?
Kris, wybacz mi stary zamieszanie, ale jeśli to możliwe to poproszę o ponowne wpisanie mnie na listę uczestników. Jakub "Tokis" Tokarczyk - tym razem już zdania nie zmienię. Dziękuje, pozdrawiam!
CytujKris, wybacz mi stary zamieszanie, ale jeśli to możliwe to poproszę o ponowne wpisanie mnie na listę uczestników. Jakub "Tokis" Tokarczyk - tym razem już zdania nie zmienię. Dziękuje, pozdrawiam!A jednak
Jakiej dupy, przecież to jeszcze dziecko.
Tokis no nie pi****l, po c*** masz jechać tylko po to żeby zająć w najlepszym wypadku drugie miejsce... tuż za mną oczywiście PS. Nauczyłem się sadzać justframe'owe niewyrywalne Tackle o których nawet na TZ nie wiedzą DRŻYJCIE PRZED MARDUKOWĄ POTĘGĄ!!!
Cytat: Odyn w Sierpień 18, 2010, 11:29:53 Ma ktoś pożyczyć sprawna nielagującą przejściówke na turniej?Mam przejściówkę mogę wziąść ze sobą jeśli Ci chodzi o kabelek do PS3 ale nie wiem czy nie laguje bo nie gram na niej
Ma ktoś pożyczyć sprawna nielagującą przejściówke na turniej?
Cytat: Miaranko w Sierpień 20, 2010, 19:36:30 Cytat: Odyn w Sierpień 18, 2010, 11:29:53 Ma ktoś pożyczyć sprawna nielagującą przejściówke na turniej?Mam przejściówkę mogę wziąść ze sobą jeśli Ci chodzi o kabelek do PS3 ale nie wiem czy nie laguje bo nie gram na niejMój błąd, nie sprecyzowałem. Potrzebuje na turniej przejściówke do pada od PS2. Pożyczy ktoś dobroduszny?
Cytat: Cambion w Sierpień 20, 2010, 23:16:46 Tokis no nie pi****l, po c*** masz jechać tylko po to żeby zająć w najlepszym wypadku drugie miejsce... tuż za mną oczywiście PS. Nauczyłem się sadzać justframe'owe niewyrywalne Tackle o których nawet na TZ nie wiedzą DRŻYJCIE PRZED MARDUKOWĄ POTĘGĄ!!!O MÓJ BOŻE?
What are the most damaging juggles of d/f+2 launcher on biggs?Anything special on Kuma maybe?By most damaging I mean over 70dmg.Thx in advance.