Krissss Nie nadajesz się do organizowania turniejów XD <lol2> Ty i te Twoje zasady buhehe
Przeglądam ten temat na bieżąco i muszę napisać, że robi mi się żal jak czytam niektóre wypowiedzi. Nie mogę wyjść z podziwu jak ogromne problemy stwarzają Wam zasady jakie ustalił Kris na turnieju.
Nie pomagam w organizacji turnieju, ale dla mnie sprawa jest oczywista. Kris jako redaktor level99 promuje swój serwis, a jednocześnie może przedstawić "na papierze" jakie jest zainteresowanie dzięki temu, że każdy z nas zgłosi się u nich na forum. Nie podoba się Wam, nie jesteście w stanie poświęcić 2 minut na stworzenie konta przyjeżdżacie w dniu turnieju i płacicie dodatkowe 5 zł.
W regulaminie jest zakaz palenia i picia dla mnie spoko mogę zrobić to po turnieju, nie mam takiego ciśnienia. W końcu będzie to weekend więc można będzie pozwolić sobie na dłuższy after. Śmiać mi się chce jednak jak czytam Wasze posty typu "nie zabronisz mi palić", dosłownie jakbyście byli gimnazjalistami. Musicie pokazać jakimi gangsterami jesteście i napisać (szkoda, że nie dużą czcionką), że pomimo zakazu będziecie palić, bo nikt nie jest w stanie Wam tego zabronić. To takie... pozerskie. Już każdy wie, że palicie. Pewnie walicie gruchę jak czytacie posty typu "boję się Was" albo jak ludzie chcą poznać tych hardcore'owych gości.
Nie mam zamiaru kłócić się z nikim, ani wchodzić w dłuższe dyskusje. Nie znam Was, pewnie jak pogadamy na turnieju to okażecie się spoko typami, ale opanujcie się bo mało turniejów jest w Polsce więc uszanujmy tym bardziej pracę innych. Sądzę, że każdy z nas skończył już liceum (tak?) i nie musimy rozmawiać na tak żenującym poziomie w stylu "nie bawię się w Twojej piaskownicy, bo masz fe zabawaki".