OK żarty, żartami, ale ja napiszę od siebie w przypadku kiedy to nie był żart i dla innych w ramach informacji.
Ja to podsumuję w ten sposób. Widać, że masz w dupie to, że staram się by odbył się jakiś turniej. Pal sobie ile chcesz, ale jak Cię zobaczę zjaranego albo pijanego to Cię grzecznie wyproszę. Zasady są proste. Nie mam 15 lat by się patyczkować. To ja odpowiadam u kierowniczki Domu Kultury za całą inicjatywę, a nie Ty i nie będę miał zahamowań by podziękować Ci lub komuś innemu za udział w zabawie jeżeli zostanie złamany regulamin. Ja wiem, że to nie zawody pokroju Super Battle Opera itp, ale jeżeli nie nauczycie się zachowywać jak ludzie, a nie banda nastolatków dla których turniej to popijawa to nigdy nie będziecie mieć w Polsce niczego bo nikt nie chce organizować imprez dla za przeproszeniem "hołoty". Jeden dzień możesz się wstrzymać z piciem, jaranie i bóg jeden wie co jeszcze. Nie po to zaplanowany jest po turnieju ewentualny after na mieście bym się użerał z kimś kto ma potrzebę. Zatem jeżeli nie odpowiada komuś regulamin lub zasady panujące na miejscu niech się zastanowi zawczasu bo ja nie odpuszczę od zasad biorąc pod uwagę fakt, że chce działać w kierunku sceny bijatyk nieco dłużej niż jeden turniej, który się skończy przez pijanych lub zjaranych ludzi.
PS. Na 90% pojawi się TV kablowa więc tym bardziej nie chcę by była siara
no i ładnie się ubrać
będą pewnie jakieś wywiady