Sporo było narzekania na wszystko na forum i co? I świetny turniej wyszedł. Gratulacje Kris za to, że Ci się chciało i za bardzo dobre poradzenie sobie w roli organizatora. Oby czas do następnej edycji szybko minął!
TcT - i nagle... TcT, wszędzie TcT! o0 zabrakło tylko kilku osób dosłownie, cieszy tak liczna obecność na turnieju, nawet weteranów Kuby i Arta. Ja co prawda za wiele w Teczkę nie zwojowałem (mój najgorszy występ od czasu pierwszego turnieju w MediaMarkcie, serio), ale taki Rafi czy Alik poradzili sobie całkiem nieźle. Szyp - przełam się i kup T6. W najgorszym przypadku wymienisz na inną grę, ale i tak zdążysz się przyzwyczaić do paru nowych ciosów/postaci;) Guardian - na next turniej bierzesz jakiegoś red bulla czy coś, bez kitu. Ja z resztą też:P
Snake - tak myślałem że mnie zbijesz, ale aż tak?
Nasza walka turniejowa, to była na pewno moja najgorzej zagrana walka tego dnia (pierwsza w której szły wake-up headbutty na pałę i w której praktycznie nie ruszałem się do przodu:P), co nie zmienia faktu, że skilla masz jak stąd do Budapesztu i jeszcze sporo muszę ogarnąć, żeby stanowić większe zagrożenie:) Gratzy za w pełni zasłużone pierwsze miejsce, nie mogło być inaczej.
Tejotl - miła niespodzianka, przyjeżdżasz na pierwszy turniej i lądujesz na drugim miejscu:) Oby więcej takich. Poza tym jedna z bardziej pozytywnych osób na turnieju myślę. Beka była ostra, a to ważne
Fajnie, że trochę pograliśmy, już się Pazura nie boję, a na pewno nie Barcelony:)
Sepkong, Gagarin - fajnie było spotkać znów i zamienić parę słów
Grudziądz - pozdro wielkie, konkretna ekipa, szybko się widzimy mam nadzieję:) Fazza - w końcu pogadaliśmy i zagraliśmy sporo offline! Miło było, świetnie Różą ciśniesz. Lucas - fajna Ibuki, trochę bardziej się ograłem na nią. Szkoda, że z Olkiem i Bellevarem się więcej nie pograło (z Bellevarem wogóle, a planowałem już jakieś mirrory Makoto).
Di - miśtrzostwo świata, że tak powiem:) Twoja Panda stanowi swoistą wisienkę na torcie Larsów na ostatnich turniejach. Gratsy za srebro!
Frizen, Gajda - jak to się mówi - uczeń przerósł mistrza, gratulacje panowie! uf3 power!:)
Tundra - uf3 power również:) Ćwicz w Streeta tej.
Cieślak - keep it classy! Ćwicz Duda - już to, co teraz prezentujesz się świetnie ogląda, aż strach pomyśleć, co będzie na Bursie:) Czarne postacie w SF są spoko, a jeśli do tego są bokserami to już wogóle jest kokerspaniel. Pozdro i do następnego!
Manieq - naprawdę fajnie było zobaczyć znowu, pogadać i pograć! Nasze walki były... efektowne. Tak, to chyba dobre słowo:)
Kris - big thx za całokształt z afterem włącznie, nie było łatwo, ale impreza zdecydowanie wypaliła.
Slide - ... w sumie to nie napiszę "szkoda, że nie zagraliśmy", bo to się da nadrobić w każdej chwili:) Następnym razem masz być wyżej! Pozdro!
Snow - Starcraft to zło. Pamiętaj...
Alkazz - nie sądziłem, że pomysł z cosplay'em Blanki wejdzie w życie
Pozdro!
Griever, Draco - i się zagrało nieco i się pogadało... tradycyjnie - pozytywnie;) Pozdro!
Dla wszystkich obecnych wielkie pozdro i podziękowania za tworzenie eleganckiego klimatu turniejowego:)
Relacja niebawem.