Ok, mam pożyczoną kopię Starcrafta , jakby ktoś chciał jakieś spary to ID 990 lub xxxadik Poziom póki co nie wiadomo, ale chyba nie wyżej niż złoto, chociaż kto wie. Poza tym skill mi spadł z dnia na dzień
innymi słowy :
xxxadik.990 - napiszę jak skończę robotę
Balance
GENERAL
Players can no longer hide units by setting them in a close proximity patrol (ex: Viking flower).
PROTOSS
Mothership
Units leaving the Mothership's Vortex are now un-targetable and immune to damage for 1.5 seconds.
High Templar
Khaydarin Amulet upgrade (+25 starting energy) has been removed.
Zealot
Charging Zealots will now hit fleeing targets at least once
( coś mi się wydaje że już speedlingiem ani hellionem nie ucieknie mu się spod przynajmniej 1 strzała ;-/ HAHAHA imba nerf do HT toss był za zaaa prosty. Co do Mothershipa to dobry Vortex = GG )
TERRAN
Battlecruiser
Movement speed increased from 1.406 to 1.875.
Bunker
Build time increased from 35 to 40 seconds.
Ghost
EMP now drains up to 100 energy instead of all available energy. The effect on Protoss shields remains unchanged.
Tech Lab
Stimpack upgrade research time increased from 140 to 170 seconds.
(w sunie nic strasznego, w zasadzie nieodczuwalne, będzie tylko jeszcze prościej w ZvT z B2 na 15 dronie)
ZERG
Infestor
Fungal Growth
Stun duration decreased from 8 to 4 seconds.
Damage increased by +30% vs. armored units.
( nooooo nareszcie XD teraz to takie małe HT będzie skubać Roachom i Maruderem, tylko chyba będzie gorzej z latającymi czyli Fungal -> kilka infested terrans . Wcześniej coś się ludzie martwili że rzucenie Fungala będzie pociskiem a jednak nie
)