Dwie mega postacie w jednym news'ie, orgazm. Co do Viper - a nie mówiłem? ;] Od początku wiedziałem że będzie, ona jest stworzona do tej gry. Trochę ją zmienili z wyglądu, ciężko powiedzieć gdzie jest bardziej sexy. Wydaje mi się, czy powiększyli jej troche cycki? :F
O tych wołaniach się postaci wiadomo już od dawna, niektóre postacie wołają się jakimiś ksywami albo po imieniu (np. Ameryka podczas tagowana z Hulkiem, o ile dobrze pamiętam), ogólnie fajnie to zrobili, pewnie sporo czasu im to zajęło. Najlepsze teksty i tak do każdego wali Deadpool, w ogóle ta postać = hype. ;p
Nie wiem co Capcom ma do niebieskich piorunów. Najpierw Thor zaczął strzelać na żółto, potem Doom, teraz Viper :0
Oni ogólnie lubią się bawić kolorkami, np. w alphie zielona łapka była niebieska, a w mvc3 Chun ma czerwonego fireballa. Mi się tam to podoba ;p
Kto się cieszy? U mnie 50% Viper ok, Storm not ok.
oO Dlaczego nie? Przecież to jest zajebista postać, pasuje tutaj na maksa. No i pojawiła się chyba w każdej grze z serii (chociaż nie jestem pewien co do MSHvsSF, ale pewnie była skoro była już w X-men:COTA). Szczerze mówiąc nie wyobrażam sobie żeby Storm mogło zabraknąć, tak samo jak Cyklopa.