Virtua powróciła
Od razu mówię, że jak brać, to tylko edycję kompletną za 89 zł. To jest promocja dla peestrójkowców, trwa 2 tygodnie od premiery. Potem będzie pewnie ze 140 kosztować.
Lagów online- praktycznie zero. Jak reversale Akiry wychodzą mi na zawołanie, to 11 cud świata normalnie. A gram w tym momencie wireless
Customizacja postaci - jasna cholera, w tym edytorze można dziesiątki godzin spędzić. Ja już straciłem tam ze 2 godziny, a zrobiłem tylko parę strojów dla Akiry i Shuna. Miodzio! Poza tym, osoby nie posiadające DLC dla danej postaci, nie będą widziały odpicowanych postaci innych graczy.
Practice, Dojo - cudownie jest tu wrócić, choć kciuk mi wkrótce odpadnie. Ciosów się każdy nauczy, a w walce pozapomina
przynajmniej na początku.
Jest sporo zmian względem VF 5. Zmieniły się inputy niektórych kombosów, niektóre usunięto, zmieniono inputy na rzuty, gdzieniegdzie ułatwiono (podobno u Kage). Na razie zielony jestem, nie mam za wiele czasu by grać i poznać resztę zawodników, i do tego euro koko spoko. Lol.
Także krótkie podsumowanie krótkiego tekstu - kto lubi, niech bierze, jest zajebiście a mi kciuk odpada. Dogadamy się i pozakładamy pokoje do sparów
Pozdrawiam!