Kielba, kilka osob napisalo mi ze naprawde fajnie grasz, wiec Cię dopisałem, turniejowo Jackiem z tego co pamietal gral tylko Scoop, ktory nie zna nawet nim juggli i w ogole go nie poznał w T6, wiec nie pisalem o nim. Mysle ze zajecie drugiego miejsca na AOT 2 przez Sway;a, ktory gral takze Leo moze swiadczyc o tym, ze dobrze gra ta postacia. Gralem z Velura Leo na turnieju, i moge ocenic kto ta postacia gra lepiej. Z reszta to jest subiektywna ocena, tylko i wylacznie. Ravena turniejowo bralem tylko ja ( z tego co pamietam, nie licze jakis randomow w empikach itd), ale wiem jak gra Frizen i go dopisalem. Oczywiscie ze zrobilem liste, pod wzgledem ludzi ktoryz graja turniejowo, jak inaczej mam ocenic sile graczy? Jesli znam kogos z czolowki sceny, ktory moze nie bral danej postaci na turnieju, ale sporo z nim pogralem, to moge mniej wiecej ocenic i tyle. To jest subiektywna ocena, nie wiem o co tyle szumu. Kazdy pisze jak uwaza. Jesli ktos uwaza, ze zostal pokrzywdzony, mozna rozwiac watpliwosci, zagrac moneya, czy nawet od tak i tyle. Słon pisz sobie co chcesz, jedyna twoja frajda w zyciu, jest pisanie postow na forum, trollowanie, spamowanie itd. Uwazasz sie za fajna osoba, bo kazdego krytykujesz, bo od lat piszesz bzdury i to swiadczy ze jestes fajny, luz. Nie mozna nic napisac na forum, zebys sie nie przyjebal. W kazdym dziale, Ciebie pelno, wielki znawco Tekkena 6, pomimo ze na turniejach ani slychu ani widu o Tobie. To byl ostatni moj post do Ciebie. Nie kumam, czemu nie mozna wyrazic swojego zdania, co w tym zlego? Kazdy pisze jak uwaza, kazdy ma inne doswiadczenia i jesli jakis gracz powtarza sie w kazdej lub prawie kazdej liscie, mozna uznac to jako wiarygodna informacje, tak samo jak z tierami. Komandos, jak nie bede pisal o Twoich przechwalkach, o Twoich planach, wielkich wygranych, miazdzenia ludzi itd. Zaskakujace jest to, ze co do Jacka przyczepiliscie sie do mnie, a do Bezela juz nikt, ktos z Was go zna? Wie jak gra? No moze poza komandosem, ktory dostaje od niego niesamowite becki. Widze jak koles gra, bedzie na AOT 2, wiec napisalem o nim, bedzie mozna zweryfikowac moje slowa. Roger Di? byc moze, wiem ze tez Frizen nim gra, obczail go ladnie. Ale ze nie widzialem DI w akcji, grajacego rogerem, ani Frizena w jakims waznym meczu, nic nie napisalem. Lista moja GŁÓWNIE dotyczy, osob, ktore wziely dana postac turniejowo i cos nia ugraly, i mozna bylo zobaczyc na jakims szczeblu, jak owa postacia sobie radzi. Jesli nie przyopominam sobie zadnego dragunova, to nie pisalem o tym, wiem ze Zumm nim gra, ale jak, nie mam pojecia, to juz grajacy z nim moga ocenic. I nauczcie sie czytac ironie ..... Tekst w stylu moja skromna osoba, to tylko for fun... Grajac 2 tygodnie Larsem, sprawdzilem, ze zaczal sie atak na mnie na forum, co swiadczy tylko o naszej scenie, nie powinienem nim nic ugrac, a jednak. Wiec siebie dodalem. Ktos uwaza ze gra lepiej? Nie ma sprawy, mozna zagrac. I tak rozpiera mnie ego, niesamowicie.
Kielba, dobrze mu napisales
A czemu czasami pisze kilka osob? Bo temat nosi nazwe, najlepsi gracze (liczba mnoga!!), a nie najlepszy gracz(liczba pojedyncza). Z reszta przy wielu postaciach, nie da sie jednoznacznie stwierdzic kto gra lepiej, wiec pisze sugestie.