Niestety nie ma takich bez grafiki
http://www.madcatz.com/Default.asp?Page=347Czy dobrze się gra... Z wersją na ps3 jest taki problem, że jest tylko wersja bezprzewodowa. Trzeba blisko siedzieć konsoli, żeby lagów nie było. Z trialami Viper na standardowym padzie do PS3 nie dawałem rady na początku, jednak na tym dałem radę raczej bez problemów (teraz pewnie na obu bym dał radę). Krzyżak wygodny do kręcenia qcf, hcf, 360, 720, trochę gorzej z chargeami. Rozłorzenie przycisków bardzo wygodne, nawet mashowane ciosy raczej nie powinny robić problemów. Baterie trzymają dość długo jak się nie zapomina wyłączyć pada.
Wersja na klocka jest na długim kabelu, o wiele lżejsza (brak baterii), i lagów ni ma. Nie rozumiem czemu nie zrobili takiej na PS3.
Ogólnie jeżeli chodzi o pady, to bardzo wygodnie się na nich gra, lepiej niż na standardowych. Trochę dokucza "Lag-free 2.4GHz wireless signal" tiaa.
Edit: Jeżeli szukasz pada wyłącznie do tekkena to niestety nie testowałem go w tej grze. Ja bym jednak do tekkena chyba wybrał standardowego dualshocka z PSone po przejściówce. W weekend potestuje jakieś EWGFy.Chyba, że ktoś mnie w tym do tego czasu wyręczy.