Ogolnie bylo wesolo (do pewnego momentu o czym zaraz). Jednakze przesadzilismy z drinkowaniem (ja gajda i rufus [aka Dawid aka Yuk]). W piatek klasycznie 1h snu przed tawerna i go:). Do grup jeszcze bylo niezle (przegralem tylko z Nevanem 1:2),pozniej nie bylo szans na pogranie, choc ja sie jeszcze trzymalem, Gajda jak gral z Tokisem to mial z -20 klatek wszedzie:- p. A poznej sobie usnal przy stoliku. Rufus (przyjechal z nami) zagral 2 mecze w PESa i tez usnal przy stoliku, a pozniej.. zniknal. Nie mial ze soba telefonu (zostawil u Nevana) i z deczko zaczelismy sie martwic. Szukalismy go wszedzie, zrobilismy obchod z Nevanem, pozniej Soul w promieniu 500m wokol tawerny, lacznie z polibuda. Nie bylo go nigdzie. A w dodatku byl pierwszy raz u Nevana,nawet nie znal adresu.
Zestresowany - wrocilismy w koncu z ekipa do Nevana. Otwieramy domofon,a on siedzi na schodach kolo Nevana drzwi! L O L: D. Mowil, ze myslal, ze poszlismy (bo bylna dolnym barze po zapoiekanke) i poszedl z buta do Nevana. Ja nie wiem jak on trafil taka dziale, nie znajac adresu, ale kamien z serca mi spadl i humor powrocil:)
Mialem fajna wesola ekipie w grupie, pozdrowka dla forumowego zadymiarza Kokolino
, Bolgana, Olgi, Mace i Nevana i obok Kati. Komandos pogramy nastepnym razem (moze u Was i moze nawet przestaniemy sie na forum klocic; tylko wiecej sie odzywaj:- p), niestety znikniecie Rufusa mnie wylaczylo i musielismy go szukac. Sepkong, K i Yun i Spike w koncu pogralisy dluzej (z Yunemi Spike pierwszy raz, w koncu) Ale nie zdazylem jeszcze klasycznie z Gagarinem i kilkoma innymi (moze i dobrze, pogramy nastepnym razem
. Olga szkoda, ze nie zdazylismy u Nevana pograc rano, ale poprostu juz padlem. x d. Sepkong tym razem tą rade wezme sobie do serca; ). Fajnie, ze wpadles na aftera:).
Za to koncowka u Nevana rano byla nie powiem - lol: o. Zainteresowani wiedza o co chodzi:).
ZajmaN - kolejna Tawera jak zawsze spoko, gratzy za Twoje gry, kozak:) pozdro dla Myszki ;- )
Frizen - zawsze beczkowo jest, to oczywiste, szkoda, ze na aftera nie wpadles, bo nic nie zagralismy pipo! ale pomysli sie cos u nas jeszcze moze jakies granie w koncu, dam Ci znac.
Gagarin - ten obrazek - : DDDDDDD Sepkong mi opowiadal o tym : p.
K'- kykyky... : ) fajnie, ze w koncu duzo pogralismy, swietnie sie z Toba gra (poziom i klimat). kyky
C2 - zajebisty z Ciebie ziomek, "cyk".. : -P Pogramy wiecej nastepnym razem, niezle Ci Henkiem idzie:).
Di - ta wiem, ale i tak telefonu zapomnialem hehe - dzis ten temat ogarne i dam Ci linka i zobaczysz co i jak.
Bart - odezwe sie w sprawie Exteela i artykulow, w niedziele nie mialem sily.
Gajda - znow nie zgralismy lol =o. Zrobie co moge w wiadomej sprawie!
Aki - szkoda, ze tylko chwile pogralismy, nastepnym razem pogramy dluzej!
Yun - pogramy na drugi raz wiecej, ponoc w grupie sie fajnie wkurzales..; o.
Spike - dobry poziom, fajny pozytywny klimat z checia pogram wiecej (na spokojnie), gratulacje za drugie miejsce.
Tokis - fajnie nam sie sparowalo, w piatek blondynka, w sobote Zafinka gora. Wyslij mi dzis sms, to wieczorem pogramy w SC2, przedluzyli w o ogole bete o tydzien! Nasze gry do nagrania jak gadalismy nastepnym razem, bo na tych padach z deko elo gralismy. Jeszcze je przejrze.
Obi, Kielbasa, Tenshi i Robson - szkoda,ze nie wpadliscie!
Mace & Yun napiszcie wiecej o tym graniu u Was itp:)
Nevan - : * za wina, dryndne pozniej itd