I powiedz mi SKĄD MASZ JUŻ TĘ GRĘ (albo ktoś od ciebie ma na X360)? Zchodziłem całą Warszawę i nigdzie nie mogłem znaleźć, nigdzie nie było dostawy tej gry...
Przyznam się bez bicia, że ściągnąłem na xboxa, bo wiem, że i tak kupię na Pleja, więc czuję się moralnie usprawiedliwiony
Chciałem po prostu zobaczyć jak wygląda i jak się w to gra na konsoli (możesz w każdej chwili odpalić emu automatu na PC, wygląda w zasadzie identycznie, nie ma oczywiście tylu trybów, ale jest nawet 10min. practice).
A propos premiery, to też mnie szlag trafia, miało być u nas wczoraj i lipa, a miał być taki fajny weekend. Teraz dopiero wtorek-środa.
Pierwsze wrażenia bardzo dobre, choć grałem już wcześniej na emu automatu, więc szoku nie zaliczyłem. Na razie zauważyłem 4 nowe areny, jest Billy, pewnie również grywalny Saiki i Dark Ash. Tryby standardowe, czyli arcade, story, mission (gdzie jest time trial, survival i triale), online itp. Można customizować kolor postaci, choć szału nie ma, pole do popisu dość ograniczone, trochę szkoda. Przeszedłem sobie arcade i zatrzymałem się na trialach, jest po 10 dla każdej postaci i poziom trudności szybko rośnie, ostatnie tylko dla mega cyborgów (nie mam pytań co tam się dzieje). Na razie więcej nie grałem, czekam na swoją wersję PS3, gdzie podłączę normalnego pada i mojego sticka. Grafika miażdży moim zdaniem, animacje kapitalne, muzyka fajna. Modlę się tylko o dobry online.