BACKDASH FORUM
O bijatykach. Z pasją.
Zaloguj się
lub
zarejestruj
.
1 Godzina
1 Dzień
1 Tydzień
1 Miesiąc
Zawsze
Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności:
Strona główna
Pomoc
Szukaj
Kalendarz
Chat
Zaloguj się
»
Hyde Park
»
Inne gry
(Moderator:
Nevan
) »
PS Move
« poprzedni
następny »
Drukuj
Strony: [
1
]
Autor
Wątek: PS Move (Przeczytany 3048 razy)
PePe
Hero Member
Gamertag: PePe PL
PSN ID: PL---PePe---PL
PS Move
«
dnia:
Marzec 11, 2010, 08:11:21 »
Sports Champions
Na pierwszy rzut oka zestaw popierdółkowatych gierek na PS3 korzystających z PS Move (oficjalna nazwa Wiilota dla PS3
), ale po pierwsze Eurogamer bardzo chwali ten tytuł, po drugie są tam "mieczyki" ^^ Zresztą zobaczcie sami:
http://www.eurogamer.net/articles/playstation-move-hands-on?page=4
Swoją drogą SONY w końcu się kapnęło że spust nie ma być wypukły a wklęsły... Yeah w końcu nadgonili setki lat opóźnienia
«
Ostatnia zmiana: Grudzień 01, 2010, 19:55:36 wysłana przez Di
»
Di
Administrator
Hero Member
Odp: PS Move
«
Odpowiedź #1 dnia:
Grudzień 01, 2010, 19:57:28 »
Zmieniłem nazwę tematu, by dotyczył tylko PS Move.
Z ciekawości sprawdziłem dziś, po ile obecnie chodzą "różdżki". I wiecie co? To jest szaleństwo! Sam krótko po premierze kupiłem jeden kontroler za ok. 150 zł, a teraz na Allegro ciężko znaleźć jakiś poniżej 220 zł... skąd taka cena? Zbyt mała liczba urządzeń? Strasznie mnie to zaskoczyło o_O
Furb
[Warszawa]
Hero Member
PSN ID: FurbPL
«
Odpowiedź #2 dnia:
Grudzień 01, 2010, 20:11:50 »
Ja wstrzymałem się z zakupem właśnie w nadziei że ceny wkrótce spadna... jak widac przeliczylem sie.
Qjon
Learn to fly
Hero Member
CFN: Qjonoko
PSN ID: QjonPL
Steam ID: Qjonoko
«
Odpowiedź #3 dnia:
Grudzień 01, 2010, 20:12:03 »
Dokładnie, ludzie rozkupili sklepowe zapasy w prawie całej Europie, teraz Sony na szybko stara się kombinować dostawy na święta
@Furb - poczekaj, w połowie grudnia będą na pewno promocje w Media Markt
Hiryu
Global Moderator
Hero Member
PSN ID: GKHiryu
Steam ID: GKhiryu
«
Odpowiedź #4 dnia:
Grudzień 01, 2010, 22:25:21 »
Wiilot? Owszem, ale na jakich sterydach
Grałem w parę startowych tytułów na move i są nieporównywalnie lepsze od tych samych oferowanych przez wii. Co tu dużo mówić, dla niedzielnego gracza symulacja paletki w tenisie stołowym wydaje się niemal doskonała. Może gdybym spędził na prawdziwiej grze więcej niż trochę wfu w liceum, zauważyłbym równice. Mało tego, łucznictwo na dwa move to bardzo konkretna zabawa.
Hardware, jak zwykle u Sony, jest świetnej jakości. Teraz tylko czekać na więcej porządnego softu. Dla mnie cena jest barierą, ale kiedy wyjdzie Michael Jackson Experience mogę się nie powstrzymać od zakupu.
Moje pięści krwawią śmiercią!
ZajmaN
Learn to fly
Hero Member
Ukryty metal
«
Odpowiedź #5 dnia:
Grudzień 02, 2010, 10:38:19 »
Di, jako że parcuję w saturnie postaram ci się odpowiedzieć na twoje pytanie.....tak, za małą liczba różdżek, od premiery nie było żadnej dostawy na Polskę, dopiero dziś ma być, stąd taka cena, która mnie w ogóle nie dziwi.
tejotl
[Warszawa]
Hero Member
«
Odpowiedź #6 dnia:
Grudzień 03, 2010, 06:56:51 »
ja kupilem starter pack jakoś około daty premiery, ale powiem szczerze, że od tego czasu Move leży w szafie i się kurzy - świadomość, że muszę wydać kasę na jeszcze jednego Move'a + grę (Sports Champions na tę chwilę), a w perspektywie jeszcze Navi controller troche mnie blokuje
tak czy inaczej jak już kiedyś pisałem - z zakupem Move'a można śmiało się wstrzymać do następnego roku bo wtedy dopiero zaczną pojawiać się jakieś konkretne gry pisane z myślą o tym kontrolerze
apes will rise
get your stinkin' paws off me, you damn dirty ape!
freedom has never been won except by the deeds of war
gamer
TLT
Full Member
PSN ID: Big_Boy1986_PL
«
Odpowiedź #7 dnia:
Styczeń 15, 2011, 13:06:22 »
ja się tam wstrzymam z zakupem PS move gdy nie wyjdzie coś konkrentego od 8+. Jak narazie to nie w co grać tak samo kinect. Może killzone 3 albo MGS:R podniosą move. A nie wspomnieć, że czekam bardzo na coś w the fight lights out albo fighters uncaged tylko, żeby było jakieś lepsze, wciągające itp. :|
PePe
Hero Member
Gamertag: PePe PL
PSN ID: PL---PePe---PL
«
Odpowiedź #8 dnia:
Marzec 06, 2011, 09:43:58 »
Ja jeszcze przed premierą zamówiłem w Morele w cenie - 199 za zestaw (move + kamerka) + 129 za (dodatkowego) move'a. Teraz takie ceny to byłaby jakaś mega promocja xD Potem jeszcze dokupiłem za 120 zł Sports Champions, ale było warto
Miał swój wkład w wiele udanych imprez do 4:00 rano
Bolgan
Hero Member
wydziedziczony Ojcosynopradziadownuk Volda
PSN ID: Bolgan
«
Odpowiedź #9 dnia:
Kwiecień 11, 2011, 01:19:59 »
dla mnie move fajny, ale przereklamowany i brak softu oprócz p***dół jakiś co nawet jakie by nie byly fajne to sie nudza po 15 min.
Jesteś GRZYBIORZEM.
Drukuj
Strony: [
1
]
« poprzedni
następny »
BACKDASH FORUM
»
Hyde Park
»
Inne gry