wziąłem sobie ogarnąłem z lekka tego apprentice'a i pytam sie co za kret powiedział że to low-tier? bo jak rozmawiałem z PePe to tylko tyle powiedziałem że podczas FSAK był dozwolony w low-tier tournament (pierwsze dwa miejsca apprentice z tego co pamiętam, Oofmatic i Malek). Od każdego jednego z low-tierów jest we wszystkim lepszy - ma fajne lowy i dobre rzuty (przedewszystkim reverse RO), jest bezpieczny (a przecież nie ma bezpiecznych low-tierów: tira, yun-seong, seong-mina?), niektóre komba ma naprawde mocne a inne z bezpiecznych starterów. Np 22B FC8K:A (iFC8K:A)x3 - 113 dmg, tyle co Sophitii TAS B TAS B4. Owszem trudniej zrobić samą zasadniczą część i starter jest 2 razy wolniejszy ale za to działa z każdego zasięgu i ma go całkiem sporo. W ciągu 2h w treningu udało mi się to zrobić 2 razy (tzn ze wszystkimi 4 FC8K:A, z jednym czy dwoma to w większości przypadków siada), takze myśle że do ogarnięcia jest. JF jest prosty i czasu na input dużo, jedyna trudność to iFC8 wklepac ale już mam 100% sposób
najgorsze co Starkillerowi dolega to zjebany jakiś hitbox, który powoduje
to. No i nie ma żadnego aGi, ale to chyba nie jest takie straszne żeby go do mid-tieru nie wpuscić