Cieślak spoko, ja cię nie atakuje, nie spinaj się tak ;p Może moje posty mają czasem taki ton, ale naprawde pisząc na forum nigdy nie mam zamiaru atakować nikogo poza osobami, których nie lubie. A wiesz dobrze że się do tych osób nie zaliczasz :* Po prostu twój post według mnie nie odnosił się do walk, które zostały zamieszczone, tylko ogólnie do postaci. No ale jak mówisz że jest inaczej to luz. Tylko mam taką rozkmine:
1.
Snejk jak zawsze nie załapał żartu. o.O Za dużo przebywasz w świecie online, ziom. :P
2.
Edit. Snejku, proszę cię, przecież to wiadomo, że mój post odnosi się tylko do walk, które zostały zamieszczone. :]
To w końcu to był żart czy normalna opinia? Bo nie wiem ;p (chyba że żart odnosił się do czegoś innego, wtedy rzeczywiście musiałem nie załapać).
Co do bardziej aktualnych postów, nie wiem o co chodzi z tą "modą" i denerwowaniem się, przecież najsilniejsze postacie zawsze cieszą się dużą popularnością wśród graczy, tak jest od czasów world warriora i tak będzie raczej zawsze. Zamiast się cieszyć że topami są tak fajne i (w miarę) skillowe postacie, to wy jeszcze narzekacie ;p
Nie sądzę. Pewnie będzie wielki hype przez 2 tygodnie a potem okaże się, że trzeba się nimi czegoś uczyć i 3/4 niedzielnych graczy wymięknie i wróci do Ryu/Kena.
No zapewne tak, ale czy serio obchodzą nas niedzielni gracze? Wiadomo, że mowa jest o ludziach grających w to w miarę na poważnie ;)