So far so good! Mam nadzieje, ze graficznie na konsolach bedzie XONE 720, PS4 1080p, inaczej bedzie downgrade (xone 1080p = downgrade, bo ma gpu 50% slabszy). modele beda rasowane bankowo, widac ze wiekszosc to placeholdery z poprzedniej czesci, aby bylo mozba bylo odpalic (model!=animacje, animacje leca i tak na ich szkieletowym mokujinie).
Mechanika elegancka, czulem sie jakbym ogladal T3/T5DR. Szkoda, ze movement ala T6, ale ten z T5 pewnie juz nigdy nie wroci. Za to podoba mi sie szybka, realtime fast paced walka, bez "ok ide po piwo a ty koncz juggla". Tak troche wrecz Soulowo5.
RageArts - wygladaja ok, wyglada, ze sa karalne (-12?-?16) w ktorejs grze widzialem kare na to. Niektore robia pusha, wiec trzeba bedzie obczaic co czym i jak.
PowerCrush - na papierze wygladaly zle, ale z tego co widze, to tylko jakies wolne ciosy to maja (np. Lili f,f,2), moze byc ciekawe jak gra sie na "all in 24/7 random offence spam" gracza ;-) przewidujesz, ze zapewne zaraz znow odpali 50-tego hopkicka z kolei, ladujesz powercrusha i go sciagasz. niefajne?
Katarina - na razie wyglada biednie (fuck me), ale i tak sie pogra; Claudio mi sie spodobal bardzo (bez k**wa skojarzen), taki mix miguel+lars
Rozblyski ostro, ale co tam, to tekken; w jednym momencie w jakiejs grze 2 postacie sie uderzyly jedna zrobila CH druga jakis mocny cios, tak rozblysl ekran, ze przez chwile nie widzialem zadnej postaci (double KO poszlo)
PODOBA MI SIE. ofc chcialbym movement troszku mocniejszy, ale kij tam.
podoba mi sie, ze samym dobrym real-time graniem bedzie mozna nadrobic "nie siedzialem 500h na practice", cos jak bylo w T5/DR.
nie moge sie doczekac odpalania na jana RageArtsow ;- ) w SC5 jak gralismy czesto odpalalo sie ultre na czyjs atak, tutaj majac armor mogą byc ciekawe mindgejmsy czasami pod koniec rundy.
Za to za ten stream w 240p to powinni dostac kopala, Japonia - krol swiatlowodow - odpala streama z Atariogolnie HYPED.