Party Hard'y
Właśnie wróciłem na chatę , jestem mega wykończony ale sie opłacało mega turniej kogo nie było niech żałuje;p
to lecimy z koksem:
Adaś, Nevan, Bart- chamy,zboczeńcy,alkoholicy-bracia i wspaniali ludzie. Mega wyprawa dzięks za wszystko podróż trochę długa ale dotarliśmy do celu. Dawno sie tak nie uśmiałem spaliłem z 3 kg;p
-Nevan- siostry dalej w formie;) dzięki za podwózkę i kolana/łokcie na klatę podczas snu xD dawno się nie widzielismy zmiana jak najbardziej na + 10/10 szacun za wytrzymałość;)
-Adaś- dzięki za wsparcie podczas turniej głaskanko po głowie i propsy;p szkoda ,że nie pograliśmy więcej ale na pewno wpadne w najbliższym czasie, dobrze ,że nie widziałeś moich późniejszych gier bo by była potylica;p forma jest talony świeciły jak bartowi oczy podczas patrzenia na pyszotke;p później już niestety było widać zmęczenie + % ;p
Bart- chamie i prostaku ;p ooo stary dobrze ,że pojechałem było wyśmienicie dużo by było pisać śmiechuuuu w hooj nasze walki na ki charge, akcje na zapleczu, upijanie mańka, przebieranki w pijanych lekarzy,kiblowe sms'y mega pozytywnie było , ruchaczu ty nie dobry;p koffciam was;p mam nadzieję ,że wasza podróż z gajdą zakończy sie szybko i nie pojedziecie do Brazyli;p Moglismy wybic jednak na miasto o 5 ale wiem ,że skończyło by się to gorzej niz kac vegas;p
-Junior,Maniek,Dante- propsy za turniej i przywitanie nas, dzięki było zajebiście;) bar zacny , miejscówka za barem wspaniała ooo taaaa vip room op;p Maniek zniszczyłeś mnie w piątek nie wiem jak wstałeś do roboty jesteś cyborgiem;p Dante gratsy za poprowadzenie turnieju i ogarnianie wszystkiego , sorrki za lamienie ale grałem juz na auto pilocie nie wiedziałem co się dzieje, trochę więcej pewności siebie naprawdę dobre chinki musisz czasami więcej przylamic po grasz mega stylówke;) Juniorek no buziaczki na pocieszenie po walce z Byfyj'em;*
- Byfyj skład xD- ByFyj jesteś mega pozytywną osobą ,gratsy za wygraną, dzięks za spary,pogaduszki i propsy+ napitek ;* Zuum, dzięks za spary i pogawędki trochę więcej wiary w siebie grasz naprawdę zacnie;) Sorrki ale zapomniałem ksywke ziomka który po spotkaniu w pokoju Kolumbijskiego szefa mafii (Muflona) powstał jak feniks;p dzięks za spary człowieniu+ dobre brechty. Młody szkoda ,że więcej nie pograliśmy dobra chinka i Paulina;) nasz wypad na ,miasto zniszczył dawno sie tak nie usmiałem , molismy wziąc jednak udział w tym, pokazie tanecznym , bart na 100% pokazałby klasę. Byfyj/Bart pamietajcie za rok kolejne Sex Factor musimy się zgłosić;p
-Caradolph - dobry skill człowieniu;) Szkoda ,że nie pogralismy przed stanem zombie;p Zniszczyłeś mnie sorrki za lamienie ale już nie myślałem mam nadzieję ,że będziesz częściej jeździł na turnieje bo grasz naprawdę ,, z głową";)grats
- Muflon- sexu rano nie było ale Ci wybaczam;p Twój offens rozjebał mi psychę nie mam pojęcia jak grać na tego starego zgreda ale obiecuje specjalnie dla Ciebie od dzisiaj 3 godziny praktikera ze starym dziadem;p Dobre gry
pokój z hasłem : Okoń poniszczył;p
-Devil - o stary forma jest dalej uświadomiłeś mi ,że sam manual + znanie frame daty to nie wszystko;) Dzięki za rady - rozjebanie psychiki przeciwnika mind game,przyzwyczajenie go do czegoś żeby później zagrać coś całkiem innego xD ,pokazanie mu ,że jesteś dużo lepszy i na końcu zniszczenie go to już wyższa szkoła aka Korea;) dzięki za grę + naprawdę miłe słowa;)
-Hollow - dzieki za małe sparry szkoda ,że dłużej nie pograliśmy,sorrki za lamienie na Twoja Krychę i ZAfine ale kompletnie nie wiedziałem co się dzieje na ekranie nie znam frame daty tych postaci , ani ciosków;p Naprawdę grasz wyśmienicie;) życzę szybkiego powrotu do zdrowia;)
Sorry jeżeli kogoś nie wymieniłem h mi za to w dupe idę spać bo padam z nóg papatki całuski do następnego może jednak kupię konsolę i zacznę znowu grać;) Jeszcze raz dziękuję Łodzianą za naprawdę wspaniały turniej świętną atmosferę itp itd :* jęzeli popełniłem jakięś błędy i literówki nie bijcie ledwo co żyję sorrki;p
btw:
specjalne podziękowanie dla Pyszotki- jesteś wysmienita ten kto Cie nie pił niechaj żałuje;p