Czy na ta generacje konsol istnieja juz jakies ogarniete przejsciowki? Nie ma sajraksika? Wielkim bledem byloby kupno tego na steamie (juz o to pytalem ale potrzebuje wiecej opinii)?
Nieźle NRS/Valve dali ciała z premierą PCtową, miał być streaming danych żeby szybciej ludzie mogli sobie grać (co chyba jest też na konsolach, ale działa), a wychodzi na to, że jeszcze trochę sobie poczekamy.
Di chyba tylko testyourmight com mi przychodzi do głowy Cassie jest bardzo dobra. Połączyli Sonyę z Cagem
Guys,Opowiecie trochę jak czytać frame datę w Practice? W sensie, jak się tłumaczy każda podanych liczb w konkretnej kolumnie (Neutral/Active, etc.)? Tak na marginesie, tutaj znajduje się pomocny guide do systemu MKX: http://testyourmight.com/threads/mkx-system-guide.49846/ .Póki co nic nie umiem, ale gra się przyjemnie, frustruje mnie natomiast fakt że przewagi i kary działają chyba inaczej niż w Tekkenie i nie potrafię utrzymać ofensywy. Aha, i powiedzcie mi jeszcze - w poprzedniej częsci z rzutów wyrywało się jedną opcją tylko? Licze na jakieś guidy do postaci od polskich pros'ów!