#Nevan - nie bój nic, to co było przed pierwszym AOT to jednorazowy zapierdol, który miał na celu ułatwienie i przyspieszenie organizacji kolejnego turu. Ja jestem przeciwny robienia tego w trakcie BTC III, na którym to będę.
#Reszta ludzi - Turniej będzie ale daty jeszcze nie znamy. Wstępnie mogę stwierdzić że nagrody będą 1 albo 2 razy większe niż na pierwszej edycji. Co za tym idzie wpisowe też będzie większe. Proszę was (wszystkich graczy) o narobienie jak największego fejmu na zagranicznych forach. I niech będą to choćby porównania do Frankfurtu na którym organizacja leżała plackiem. Chciałbym żeby do polski zawitali gracze nie tylko z całej Europy.
Jedyne co mogę obiecać to oczywiście najlepszą turniejową miejscófkę i pierwszorzędne przygotowanie.
Ilość osób które zawitają do Łodzi już ode mnie nie zależy. To wy wiecie czy chcecie się pojawić na największym, najlepiej obstawionym i nagradzanym turnieju w tym kraju. Zdradzić mogę jeszcze tylko to że w organizację imprezy wszedł RedBull, a wiecie jakimi imprezami może się ta firma poszczycić.
Jeśli znajdzie się ktoś chętny (z poza Łodzi) aby pomóc w promowaniu turnieju (plakaty etc.) to proszę pisać na PW.
W każdym mieście w którym jest choćby jeden gracz Tekkena powinny wisieć plakaty. Każde miasto w którym słychać radio Eska usłyszy o tym turnieju.
Tak więc sami oceńcie i pomyślcie czy warto będzie odłożyć troszkę $$ na taką imprezę?!