5 DNI DO WYDARZENIA PANOWIE!
nie podniecaj się tak koleś
zwolniło się miejsce.
ok, jako iż do wydarzenia zostało 5 dni to wypadałoby napisać jak się dostać z opola(no chyba tak czy siak każdemu tak wyjdzie, ale jakby ktoś do mnie nie przejeżdzał przez opole, nie przesiadał się tam itp. to niech da znać, coś wymyślimy, ale to mało prawdopodobne
) do mnie. sprawa polega na tym aby odnaleźć przystanek autobusowy sieci 'LUZ'
więc tak: w opolu wychodzimy z dworca pkp i idziemy lekko w prawo, przechodzimy przez ulicę (tak żeby przejść taką uliczką gdzie po dwóch stronach będą jakieś budki z żarciem) i idziemy prosto, przechodzimy po pasach i wchodzimy w ulicę 'Kołątaja'. kilka kroków dalej po drugiej stronie ulicy jest chińska restauracja, jak ją będziecie widzieć to dobrze trafiliście. szukacie tabliczki z rozkładem, gdzieś tam powinna wisieć kartka z logiem luz, sprawdzacie o której macie najbliższy autobus linii OPOLE-GRODZIEC, wsiadacie do tego autobusu kupujecie bilet do "Dębskiej Kuźni" płacicie 4zł i jedziecie... i teraz tak! podczas trasy warto jest mieć oczy otwarte na to w jakiej miejscowości jesteście, bo ci kierowcy nie zatrzymują się co przystanek, tylko wtedy jak ktoś przy przystanku się zbiera do wyjścia, więc jak miniecie tabliczkę miejscowości Dębska Kuźnia to się zbierajcie i miły pan was wysadzi
. jak będziecie na miejscu to dzwońcie do mnie, no chyba że ktoś będzie nie pierwszy raz, to pewnie będzie pamiętał gdzie ma iść
pozdro, jakby coś było niezrozumiałe to piszcie !