Cześć ! Stałem się posiadaczem sprzętu umożliwiającego nagrywanie wideo i audio z konsoli. I mój plan jest prosty. Mam zamiar w odcinkach zrobić coś na wzór Level Up Your Game tylko ... od absolutnych podstaw i w naszym rodzimym języku. Nie jestem do końca pewien czy porwę się na omawianie rosteru ponieważ nie mam zbyt dużej wiedzy na ten temat, ale kilku zawodników chętnie omówię i definitywnie to zrobię.
Teraz do rzeczy. Co myślicie o tym pomyśle ? Macie może jakieś rady odnośnie samej realizacji lub formuły ?
Pewien jestem że zaczną od wyjaśnienia systemu, czym jest Tekken, co to znaczy że gra jest bijatyką 3D, notacja, movement, framedata, juggle, karanie, rzuty itd
Za rączkę poprowadzę widza od punktu A - właśnie kupiłem Tekkena do punktu B - potrafię powiedzmy ... EWGF. Wyjaśnię jak korzystać z practice, co możemy w tym trybie zrobić itd.
Mam zamiar również jeden dzień poświęcić na nagrywanie walk rankingowych z komentarzem na żywo.
Będę inspirował się LUYG oraz tutorialami Arisa, jednak chcę aby wideo które wypuszczę miało bardziej skondensowana formę, coś na wzór tego co robił Main Man. Konkretne informacje, żadnych 10 minutowych prób robienia juggla jak w Morning Bread n Butter.
Co wy na to ?
Czy może porywam się z motyką na słońce ?
Kanał pod adresem
http://www.youtube.com/user/AnonimowyGracz