Jako newbie, nie wypada mi się nie przedstawić...
Mam na imię Damian, mam 18 lat i obecnie uczęszczam do Liceum Ogólnokształcącego o profilu mundurowym. Z natury jestem typowym geekiem, czytam komiksy, książki mangę. Moim naj naj ulubionym pisarzem, jest Stephen King, po prostu uwielbiam jego powieści takie jak: "Misery", czy "Dzieci Kukurydzy". Jak przystało na geeka, gram w masę gier, kocham wręcz bijatyki, najbardziej te w 2d, oraz takie gdzie występują panienki z dużymi balonami. Lubują także w grach akcji, w szczególności w serii Uncharted, która wg mnie jest obecnie najbardziej kozacką serią na PS3/4. Oprócz nowych gierek, pogrywam także w retro... Tak, jestem retro zgredem, który lubi sobie "pociupać" w Duck Tales na Famicomie, cz w Poksy na GB mono. Jestem także wielkim fanem kina w szczególności filmów o tematyce sztuk walk oraz dobrego oldskulowego kina akcji (ach... te Ramba, Rocky i inne kickboksery). Prócz filmów pełnometrażowych, gustuję także w animacjach każdego typu począwszy od kreskówek kończąc na arcydziełach anime. Od kilku lat jestem także miłośnikiem boksu i od końca wakacji, zamierzam walczyć amatorsko.
Moimi ulubionymi seriami z gatunku bijatyk, są: Mortal Kombat, KoF, SF, Tekken, Samsho.
To tyle jeśli chodzi o mnie.