Witam wszystkich. Jestem juz starym koniem bo mam 31 lat, ale wciaz mam troche z dziecka, dlatego tu jestem;) Swoja droga podziekowania dla uzytkownika Grove1982 (PSN) za wskazanie forum SF, bo sam nie moglem niczego znalezc.
przygode ze SF zaczalem jak bylem malym gnojkiem, i gralem w to na automatach. Potem u kolegi na Amidze 500, a potem juz jako troche starszy, na gameBoy i jakis czas temu na PSP. W miedzyczasie gralem na automaatch w Sf The Movie, jednak nic nie oplywalo miodem, jak SF2 z automatow z dziecinstwa, az do czasu gdy kupilem 3 miesiace temu Street Fighter 4 (tez w sumie przypadkiem, bo konsole mam od paru ladnych lat). Pare dni pozniej znalazlem info, ze jest i wersja Arcade Edition - wiec zakupilem i ta wersje - i ot tej pory nie moge sie oderwac od tej tej gry. Gram nawet mniej w moja ulubiona gre Gran Turismo 5 (zawsze chetny do wyscigow online jakby co) a Mortal Kombat 9 lezy niemal nietkniety.
raczej jestem graczej srednim ale pracuje nad tym. Jakis czas temu kupilem Arcade Sticka Hori (Tekken edition - ale Tekkena nienawidze) i troche trwalo, zanim sie przyzwyczailem, ale juz jako tako ogaarniam co i jak, ake nie zmienia to faktu, ze nigdy nie skoncze tutoriala, ktory robiony chyba byl pod japonskie raczki fanatykow SF;)
OK, to tyle narazie z mojej strony - dopoki zona nie wyrzuci konsoli (albo mnie), to bede meczyl tego sticka, zeby nie dac sobia pomiatac na arenie;)