zwerbowany dziś przez apolona na streamie midwest championship (ale się cholerstwo cięło)
21 lat, Bydgoszcz, przypadkowy student elektroniki i telekomunikacji na UTP. Pierwszy kontakt z bijatykami to MK2 na amidze, potem przelotny romans z TK3 i nieudana randka z SCIV. Po premierze SFIV spędziłem sporo czasu grając głównie osiedlowo (udało mi się zarazić sf'ową miłością kilka osób). Obecnie zajarałem się na tyle Ulicznym Wojownikiem, że postanowiłem przejść na 'zawodowstwo'
Jak tylko biały rumak microsoftu wróci z naprawy to pewnie pojawię się na necie, żeby zebrać dobre baty i znowu oblać semestr.
Z bitek gram niemal wyłącznie w SFIV (no, teraz SSF) głównie Akumą, chociaż próbowałem swoich sił Sagatem i Abelem. Guy, Dee Jay i Ibuki zmagają się w castingu na alta.
Zainteresowania inne: rysowanko [niestety nie kozaczę tak jak Kati (masz +watcha
)], muzyka różnorodna (od Motörheada po PFKe), Star Łorsy, filmy, komiksy, anime, bitewniaki (chociaż dawno nie grałem), motoryzacja, dżapońskie figurasy (anime, gry, filmy), czasami lubię dorwać dobrą książke s-f. Rzecz jasna od gier niebijatykowych również nie stronię.
Powoli zaczynam dostawać ataków padaczki od grania na x'owym padzie i zastanawiam się nad zakupem gały (co pewnie doprowadzi mnie do jeszcze większej frustracji).