Pychu - klamiesz !
Jak nie trzeba to nie techrolluje
Ogolnie to chyba wole nie wstawac xD Dobra, wstaje na 24 sposoby ;o
Dobra, przegladnalem temat i uswiadomilem sobie (
) , ze za malo wypocilem xD
Szymon, lat 21, Radlin - miasto na slasku, studiuje na Uniwersytecie (III wieku) Slaskim; nie gram na AS'ie, bo za drogie
, main - Marduk - koffciam ^^ (-_-), ucze sie Dragunovem, one man army bez jaj.
Przygoda z Teczkenem zaczela sie juz za czasow PSX'a, gdy na prezentkomunijny, (a jakze) postanowilem zakupic owa konsole wraz z dodatkowa gierka. Niestety padlo na Battle Arena Toshiden - pamieta to jeszcze ktos ? Kolega dostal Tekkena :O Wtedy akurat BAT byl bardziej "rozbudowany", wiec cioralem w to
Tekken 2 przeszedl obok moich oczu - jedynie z demo one - katoawne nocki Leiem u babci ^^ Pozniej dostalem Tekkena 3, niestety nie bylem uswiadomiony, ze mashing tu nie pomaga, wiec bilem tylko ciosy z command listy, a pozniej prostacki dzagle. TTT rowniez przeszedl mi kolo nosa - nie mialem Ps2. Dopiero pod koniec kadencji TTT ja zakupilem i pomyslalem, ze przyszedl czas zrewidowac swoje umiejetnosci w Tekkenie z innymi swiatowcami. Padlo na qmpli z pobliskiej miejscowosci (na EP5 kumpel pokazal mashterowi jak sadzic hardcoreowe juggle w fazie grupowej) - dostalem wtedy istne lanie - nie gralem nic w TTT, a oni tak. Po tym wlasnie pojawil sie T5 i nagly przyrost skill'a - framedaty,trapy,juggle i ogolna rozkmina gry. Poki co bije tylko kolegow, bo nie mam kasy na wyjazd przez polowe Polski
Moze kiedys (Pijaczyn Cup) mnie zobaczycie
Obecnie cioram w T6 z kolegami, przyszla pora zrewidowac swoj poziom umiejetnsci w tej czesci Turnieju Krola Papierowej Rekawicy... niestety nie mam za soba Tekken Zaibatsu, wiec turnieju nie zorganizuje..
Oprocz tego DotA, pisanie pracy licencjackiej i studiowanie ( nie mylic z uczeniem sie).
Do Di - nie trawie Pandy w T6 - za mocna xD
Gratulacje wszystkim, ktorym udalo sie przebic przez ten tekst :*
Pozdro ludziska !
Edit: Chyba najdluzsze przedstawienie swojej osoby...