Pewnie większość wiesz, ale może z czegoś skorzystasz.
Jako Jin player mogę powiedzieć, że gościu ma lepszego Kazka niż Jina. Przechodzi do CDS po f+4 na pałkę, ale całkiem zgrabnie canceluje. Tak czy inaczej po f+4~CDS przerywasz mu wszystko d/f+1 Boba i d/f+4 Kazka, obydwa jak wiesz mają hitconfirm kontynuacje, a jakby chciał się pchać w highowe CDS3, to jeszcze go złapiesz na juggla. W razie bloku nie confirmujesz i jesteś bezpieczny.
Niezbyt dobrze gość używa lowów - z tej walki wynika, że Kazem ogranicza się do heleny, Jinem czasami jeszcze dorzuci d/b+4 (+2 dla niego na hicie, JS na CH). Więc poza hellem Kaza nie ma się po co schylać.
Poza tym gość nie zna tagowych ani solo akcji. Jinem robi słabsze rzeczy, Kazkiem robi słabsze rzeczy - nie wiem, pewnie się do Francji nauczy, ale w tej walce dropował bez sensu dmg. Chociaż może wiedział, że wygra i dla zmyły udawał, że nie umie? Nie wiem.
Poza tym Jina świetnie karasz, bo poza -10 po CD1 praktycznie wszędzie ma przynajmniej -12. Z tym, że Kazkiem nie wszędzie sięgniesz (DJinem już tak).
Nie mądrze się, po prostu mówię co widzę