OK ja mam parę pytań odnośnie systemu. I od razu uprzejmie proszę - nie odsyłajcie mnie do Level Up Your Game na YT... Po pierwsze nie bardzo mam ochotę i czas przebijać się przez 2h godziny materiału w celu znalezienia dwóch czy trzech informacji, po drugie uważam że jakość ich filmów jest żenująco słaba pod względem "technicznym" - na serio tam ledwo słychać co gościu mówi, jakby mikrofon był gdzieś na drugim końcu sali, a w tle jeszcze odbywały się roboty budowalne... Pomijam już takie niuanse jak ogólnie słaby "montaż" i mega nudny styl prowadzenia tego programu.
Tak czy siak wracając do pytań:
- czasami w czasie gry pojawia się na postaci coś w rodzaju pierścienia z Lost Odyssey - co to właściwie jest i co trzeba o tym wiedzieć?
- jak właściwie działają juggle z tagiem? ot tak po prostu wymieniamy postacie w czasie juggla czy jest do tego jakaś większa teoria?
- czy juggle z tagiem są różne w zależności od tego kogo mamy jako "asystenta" i w związku z tym istnieją "miliony kombinacji" czy raczej ważniejsze jest kto zaczyna juggla, a druga postać wpada tylko na chwilę zadać jakiś pojedynczy cios?
- gdzie znajdę jakieś juggle? Chociażby dla Lili i Larsa? na BD tematy o postaciach świecą pustkami...
- widziałem że ludzie robią jakąś akcje polegającą na tym że jak jedna postać leży to druga wbija się na planszę w dosyć "agresywny" sposób przerywając przeciwnikowi próby ataku leżącego - jak się to nazywa, jak się to robi, jakie ma zastosowanie i wady?
- czy mi się zdaje czy teraz już nie ma bounda na ścianie (albo działa jakoś inaczej)? jak próbowałem różne wall combos Larsem to coś wydawało się być nie teges... Ściana Lili było trochę bardziej zbliżona do tej z T6...
- może jest coś jeszcze o czym powinienem wiedzieć a nie zapytałem? będę wdzięczny za wskazówki, chodzi mi przede wszystkim o nowości występujące w TTT2 (głównie zwiazane z systemem tag, chociaż jak w czymś innym są różnice też chętnie się dowiem).
Z góry dzięki za odpowiedzi
Może to i noobowskie pytania, ale jak wiecie nie jestem jakimś mega entuzjastą i nie mam czasu ani sił na rozkminianie samemu wszystkiego, tym bardziej, że gra zdaje się nie oferować żadnej pomocy w tym temacie... No a poza tym chyba w takim właśnie celu ten temat został stworzony
PS. Di może umieścisz na BD albo poślesz mi na priv jakieś juggle dla twojego teamu?