wielkie dzięki dla Mańqa i dla organizatorów ze ten event - Mańqu nie wiem czy masz z tego jakieś inne benefity poza satysfakcją, ale mam nadzieję, że tak!
stanowiska super -
bardzo bym prosił jeżeli to możliwe o podanie nazwy modelu monitora który używaliśmy - szukałem póki co na stronie LG, ale tego jest tyle, że nie wiem który model był w Łodzi
z rzeczy których mi brakowało, żeby tour był perfect to:
1) brak opoznienia na starcie - w sumie na dzien dobry było 1-1,5h opoznienia - szkoda bo potem trzeba gonic w czasie samych gier
2) sluchaweczki lub chociaz splittery pozwalajace podlaczyc wlasne sluchawki
3) klimatyzacja - w sobote autentycznie momentami myslalem ze po prostu padne (na szczescie hotel blisko i zimny prysznic ratował sytuacje
)
4) niewykorzystane stanowiska - ludzie albo siedzieli zbyt ciasno tak ze 1-2 stanowiska byly po prostu niedostepne, albo nie bylo kopii gier/patchy itd. - to bolalo zwlaszcza w przypadku crossa, który sam w sobie leci wolno
5) dziad z wąsami który mówi, że wyłaczy prąd - totalnie pop***dolony moment całej imprezy
poza tym - jak dla mnie to byl najlepszy turniej na jakim bylem w Polsce i nie chodzi mi tutaj o nagrody itd. ale o nawet o wlasne nastawienie. Po raz pierwszy od kilku lat chcialem grac i wygrywac bo mnie osobiscie denerwuje ciagle "dzielenie skory na niedzwiedziu" - takze bardzo fajnie mnie zasolilo i mam pozytywnego kopa zeby cos wiecej w streetcie ogarnac
dzieki bardzo wszystkim ktorzy sie zjawili - kilku graczy wiecej w SFa by sie przydalo (albo pare mniej no-show'ow) - gratulacje dla chlopakow zgarniajacych top3 w grach i powodzenia we Francji dla scislej czolowki
no i dzieki dla Hiryu, Kota i Kossaka za maly after dzisiaj w wawie i wiekszy after bezposrednio po turnieju