Dopiero dotarłem do domu, cudny event za co chwała Manqowi. 4 miejsce Zajcew ktoś by to powiedział przed turniejem to zostałby wyśmiany hehe, lecz stało się jednak myśle że jakbym trafił na Bufora jakiegoś to może bym coś ugrał bo z Batim to szczerze nie miałem szans, teraz rozumiem czemu nie chciałeś grać ze mną online ;] Slim Zajcew ogarnął pare faworytów turnieju ;] Teraz taka tam prywata ;]
Nero i Bart - jesteście do szpiku poj**anymi ludzmi i za to was tak cenie bez was ten turniej byłby taki jakiś szary, dzięki, już nie mogę sie doczekać następnego spotkania z wami.
Qjon Hikrush Gordaf Frizen - chyba tylko wy po części mnie dopingowaliście i wspieraliście dzięki za rady i obliczanie tych cyferek które mówią gdzie można karać ;]
Tokis Gajda Pychu Szyper - Sorry za taki obrót sprawy ;] po meczach z wami wyciskałem koszulkę a podcza niemalże nie mogłem trzymać pada tak ręcę mi się trzesły, dzięki za gre.
Bracia z Leszna - Gratsy co tu dużo mówić.
Nevan Oskar - dzięki za pogadanie i pogranie , pozdro i do następnego.
Maga Tenshi Olgotka - dobrze też zobaczyć płeć przeciwną na turnieju.
Bati - Już wiem dlaczego nie chciałeś grać online heh, świetnia gra najtrudniejszy pojedynek był własnie z Tobą, trzymał kciuki za Ciebie żebyś to wygrał, następnym razem nie będzie tak łatwo ze mną, miło było poznać.
Gagarin Rupert Velur Gomez Moonspell Gaawa Furb Kosu Taz Ryld i (kolega z długimi włosami który spał u Nevana za dzwiami na zlocie nigdy nie pamietam ksywki ") ) - fajnie was widzieć jeszcze raz ;]
Robson - czemu nie wygrałeś z Batim ? W sumie i tak pocisnąłęś dobrze także bez lipy.