Tylko prywata, reszta będzie na dniach w relacji:
Obi & crew - dzięki za zorganizowanie naprawdę fajnej imprezy!
Devil - gratzy za "wiadomo-co", Bob niszczyciel poprostu.
Tokis - Zafina Mastah! Gratzy za drugie miejsce, w pełni zasłużone! Szacun za to, co grasz, świetnie się na to patrzy, tylko kurde, ani razu jeszcze w tego Tekkena nie zagraliśmy ze sobą:P
Frizen - konkretny występ, gratuluję pierwszego podium i dzięki za spary; działy się cuda czasem, ogólnie poduczyłem się grać na Larsa
Sepkong - pobaeczeliśmy sobie trochę, muszę się troszkę podszkolić Koreańcem, oj muszę. Uważaj na d+1, od tego można zginąć:P
Mace - miło było poznać offline w końcu:) Twój Bob mnie pozytywnie zaskoczył, refleks w niektórych momentach również:)
Solo - napiszę sto razy w zeszycie "NIE BĘDĘ KARAŁ DB+4 LILI RZUTEM", serio. Miło było poznać i zagrać offline
Tundra - w końcu conieco zagraliśmy tej. Graj Ravenem, olej Boba, Pandę, czy cokolwiek innego.
Yun - fajnie, że się w końcu pokazałeś:) Mniej uf+3 na pałę, a wogóle to graj Kazem
Di aka PolishPanda - thx za utrzymywanie tego wszystkiego "w kupie"
Nie zostawiaj Pandzi, przynajmniej, dopóki więcej ludzi nie nauczy się przeciwko niej grać;)
Daniel K. - spore zaskoczenie, mam nadzieję, że spotkamy się jeszcze na jakichś zawodach
Ekipa pociągowa, tzn. Buła, Di, Guardian, Gubu, Krakers, Rafi - dzięki za wspólną podróż, czy to w jedną, czy w dwie strony; to były imo dwie najbardziej kozackie godziny w pociągu EVER
Buła, nie łam się porażką, nie odpuszczaj Tekkena; musisz jeździć na tury, MUSISZ! Bo jak nie, to wiesz kto po Ciebie przyjdzie.
TcT ogólnie - pozdro i thx za wspólny występ^^
Pozdro dla wszystkich obecnych i do następnego!