Cytat: K' w Czerwiec 22, 2012, 17:06:40 Cytat: Pitrex w Czerwiec 22, 2012, 14:00:02 To można zrobić 2 stanowiska i mini turniej Jestem za jak ktoś mi ASa na te parę walk pożyczy Mogę Ci pożyczyć z tym że ja mam MCZ czyli gałka i guziki bardzo blisko siebie ;]
Cytat: Pitrex w Czerwiec 22, 2012, 14:00:02 To można zrobić 2 stanowiska i mini turniej Jestem za jak ktoś mi ASa na te parę walk pożyczy
To można zrobić 2 stanowiska i mini turniej
Aaaa Łodziaki i Wrocławiaki jak będziecie sobie swawolić to wypijcie za mnie kielonka może coś poczuję te 500km dalej
Nikt z ekipy MK9 nie jedzie.
Aaaa Łodziaki i Wrocławiaki jak będziecie sobie swawolić to wypijcie za mnie kielonka :)
Cytat: SłońTrombalskiAaaa Łodziaki i Wrocławiaki jak będziecie sobie swawolić to wypijcie za mnie kielonka może coś poczuję te 500km dalej A może ty byś ruszył dupę raz kiedyś na jakiś event, a nie tylko czekał aż coś się będzie działo w Warszawie? Do stołka przyrośniesz! xD
Cytat: SłońTrombalski w Czerwiec 22, 2012, 16:48:59 Aaaa Łodziaki i Wrocławiaki jak będziecie sobie swawolić to wypijcie za mnie kielonka A ja to co dziffko? ;[
Aaaa Łodziaki i Wrocławiaki jak będziecie sobie swawolić to wypijcie za mnie kielonka
Cytat: Tokis_TLT w Czerwiec 22, 2012, 20:24:14 Cytat: SłońTrombalskiAaaa Łodziaki i Wrocławiaki jak będziecie sobie swawolić to wypijcie za mnie kielonka może coś poczuję te 500km dalej A może ty byś ruszył dupę raz kiedyś na jakiś event, a nie tylko czekał aż coś się będzie działo w Warszawie? Do stołka przyrośniesz! xD Drugi miesiąc w nowej robocie, teraz wychodzę jako tako na czysto ^^ Spoko na kolejny przylecę helikopterem hłe hłe P.S. Grasz twarogu jeszcze w SC2 ?? jestem troszkę zawiedziony tym co ponoć ma być w HoTS i bujam się w stronę zmiany rasy na Tossa Cytat: Snake w Czerwiec 22, 2012, 20:43:38 Cytat: SłońTrombalski w Czerwiec 22, 2012, 16:48:59 Aaaa Łodziaki i Wrocławiaki jak będziecie sobie swawolić to wypijcie za mnie kielonka A ja to co dziffko? ;[Aaaa przepraszam Piotrusiu i Mateuszku pimpuszku pijcie moje zdrówko, tylko tak żeby waszemu nie zaszkodziło