Na 95% będę
Moge wziąć, monitor + konsole + T6
Co do cen to, można by zastosować taką strategie
- Wpisowe nie mniejsze niż 10zł na gre,
- w momencie gdy jest słaba frekwencja, minimalną nagrodą za 1wsze miejsce jest 100zł, 2gie, 70zł, 3cie, 30zł, czyli razem 200zł, jeżeli w jedną grę grać będzie chciało jedynie 5 zawodników, w, wtedy wpisowe wynosi 200/5 = 40zł!!! (można by to podciągnąć powoli pod hazard, ale kogo to obchodzi im mniej uczestników tym większe szanse na zdobycie nagrody, czyli większa motywacja do wyłożenia zaryzykowania większego hajsu) - zapisy do ustalonej wcześniej godziny, po zamknięciu zapisów obliczenie wpisowego i zbiórka. Prawdopodobnie będą głosy: "To tylko zabawa, a nie chęć zarabiania pieniędzy" - ale bądźmy szczerzy, na turniej na którym prognoza frekwencji = 7 uczestników, przyjeżdżają osoby które chcą taki turniej wygrać i zgarnąć nagrodę , a jeżeli tą nagrodą będzie 20zł .... to wyjadacze się nie pojawią.
Oczywiście jest to tylko zarys tego o co mi chodzi, jeżeli przewidujecie znacznie większą frekwencję, to - minimalne wpisowe, jak i nagrody za 1,2,3cie miejsce, można podwyższyć.
Info dla Hejterów i Teoretyzerów: jest to tylko propozycja, której w żaden sposób nie staram się narzucić. Zrodził się w mej głowie pomysł, którym postanowiłem się podzielić z gronem.Tyle.
j**ac hejterow! jak dla mnie pomysl geniusz, widac ze nasz kolega Kamil P. nie z byle kim pije wodke
Dla mnie, zasciankowego glupka, jest jednak jeszcze pare rzeczy niejasnych, wiec pytam:
Namioty:
Alternatywą dla domku jest możliwość spania w namiocie. Kilkuosobowe namioty oscylują w cenach 30-60 zł w Tesco lub innych hipermarketach. Spanie w namiocie jest dużo tańszym rozwiązaniem, niestety nie przewidujemy stanowisk dla nocnego grania gdyż kable i stanowiska idą dla domków i dużego domu.
Zarówno Domki jak i pokoje wymagają wcześniejszej rejestracji telefonicznej oraz przedpłaty. Więcej informacji wkrótce.
Dla mnie to w ogole nie trzyma sie kupy, bo analizujac powyzsze z danie w stosunku do calosci to oznacza ze jakbym przyjechal ze swoim namiotem to nocleg mam za friko? I nie musze bulic zadnej kaucji zgadza sie? No i co w przypadku gdybym chcial ze soba zabrac kolezanke pod namiot? (namiot 2osobowy, hlehle) aaaaa i czy jesli wybralem namiot na nocleg to znaczy ze nie moge sie wbic na parter do domku na nocne szpile? (zaloze sie ze znajda sie tacy ktorzy w ogole nie beda spac
co nie Juniorku? ;* )
Turnieje : Laguna cup vol.1 to turnieje w następujące gry:
-Pro evolution soccer 2012
-Tekken 6
-Mortal Kombat 9
-Street fighter 4: arcade edition 2012
-Ultimate Marvel vs Capcom 3
-Soul Calibur 5
-Street fighter x Tekken
Dlaczego na tej liscie nie ma SF3? :placze czarnymi lzami:
Wciąż zastanawiam się nad formą wpisowego na bijatyki. Jedno wpisowe w formie 50 zł jest dobre dla tych, którzy zagrają w więcej niż jedną grę, gorzej z tymi, którzy przyjadą tylko dla jednego tytułu. Jeżeli znowu za każdy turniej będziemy brali wpisowe w wysokości 20 zł, pokrzywdzeni będą ci, którzy by chcieli zagrać w 3-4 gry (a sporo takich się znajdzie), natomiast sytuacji pasowałaby tym, którzy przyjadą dla jednej gry. Dajcie mi trochę czasu i piszcie przy okazji zapisów, w jakie gry chcecie grać i jakie wpisowe wam bardziej pasuje.
Dla mnie forma platnosci nie ma znaczenia, dostosuje sie do zdania wiekszosci, ale mysle ze pomysl Batiego w 100% rozwiazuje problem
Euro 2012:
W niedzielę wieczorem na terenie ośrodka będziemy oglądać finał euro na 50iluś calowym TV HD. Oczywiście zapraszam wszystkich, aby zostali jeszcze jedną noc i wspólnie przeżywali emocje związane z tym wielkim wydarzeniem. Oczywiście, w zależności, ile nas zostanie, pomyślimy nad dogodnym dla wszystkich noclegiem (jeden euro domek ;p ?).
Obiecalem sobie, ze obejrze w tym roku euro tylko w przypadku jak Najman wygra z HCKoksem, przykro mi :<
Pomoc w reklamie:
Liczę na waszą drobną pomoc w rozreklamowaniu wydarzenia, czyli wklejanie linku do tego tematu na różne fora około growe, udostępnianie na swoich facebookowych tablicach wydarzenia itp.
Moge pochytac Ci reklame eventu na lamach radia Eska Śląsk, za psi pieniądz
Zapisy:
Od dzisiaj startują zapisy, proszę podać Nick, gry, w które dana osoba będzie grać, forma wpisowego, jaka bardziej odpowiada(jeżeli bijatyki) oraz sprzęt który może dana osoba przywieźć. Oczywiście przywiezienie sprzętu= zniżka na wpisowe (więcej informacji wkrótce, dotyczy to zarówno PESa jak i bijatyk). Zapisy na nocleg będą odbywać się drogą telefoniczną, proszę dać mi jeszcze kilka dni czasu na dogranie wszystkiego.
mnie mozesz juz wpisac!
Nick: Wujek Pyszny
Gry: jesli do listy nie dolaczy SF3 to zostaje mi tylko Tekken6
Jesli chodzi o sprzet to moge wspomoc konsola, o ile dorobie sie takiej przed lipcem ;p Zajman w ogole to wciaz czekam na powtorke z rozrywki najciemniejszej bramy w Łodzi, wkoncu bedzie okazja! chat
Dla wszystkich ktorzy uwazaja ze moje pytania sa jakies z dupy uprzedzam czy cos tam ten teges nie elo, pisalem tego posta po nocce w robocie, i w ogole nie spie prawie wcale od 48 godzin,
SIŁA MŁODZIEŻY, SIŁA!EDIT:Od niedawna bawie sie tez w photoshopie, oto efekt 30minutowej pracy:
podoba Ci sie Zajmanie? ;]